Jūrmalas vasaras pasākumu programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jūrmala ir Nordic Star dzīvesstila festivāla sadarbības pilsēta.

Šovasar Jūrmala aicina uz grandioziem vasaras pasākumiem – kūrortpilsēta sagatavojusi koncertus pludmalē festivāla gaisotnē, augstvērtīgus profesionālās mūzikas koncertus Dzintaru koncertzālē, plašu Jūrmalas festivālu vasaras vidū, izklaidējošus sporta pasākumus, to starpā arī pirmais krāsu skrējiens Latvijā.

Vasaras atklāšana Jūrmalas Kūrorta svētkos (28. maijs)

28. maijā Jūrmalas centrālajā daļā norisināsies lielākie vasaras sagaidīšanas svētki – Jūrmalas Kūrorta svētki. Šajos svētkos Jūrmalas pilsēta un jūrmalnieki svētku viesiem visas dienas garumā sagatavojuši labāko un krāšņāko, ko kūrortpilsēta var piedāvāt. Apmeklētājus sagaida īpašās Jūrmalas restorānu degustācijas, koncerti Horna dārzā un pludmalē, svētku labumu tirdziņš, plašs aktivitāšu piedāvājums bērniem, tostarp Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu fināla – «ZZ festivāla» – izklaides un atpūtas programma. Svētku noslēgumā pludmalē uz lielās skatuves pirms vasaras košākās uguņošanas jūras krastā ar īpašu koncertprogrammu uzstāsies Laima Vaikule. Pirms tam uz skatuves uzstāsies grupa «Carnival Youth».

Jūrmalas festivāls – Jomas ielas svētki, Ghetto Games, Salsas nakts pludmalē (11. – 16. jūlijs)

Karstākajā vasaras laikā kūrortpilsēta otro gadu rīkos Jūrmalas festivālu, kas šogad piedāvās ievērojami plašāku programmu nekā pērn, piedāvājot atpūtas, izklaides un kultūras baudījumu dažādām gaumēm. Klasiskās mūzikas koncertu sēriju Dzintaru koncertzālē papildinās Salsas nakts Dzintaru pludmalē, Jomas ielas svētki un starptautiskais «Ghetto Basket» turnīrs. Dzintaru koncertzālē festivāla goda mākslinieks Aleksandrs Antoņenko un tādi mākslinieki kā Ksenija Sidorova, Vestards Šimkus, Intars Busulis un Liepājas Simfoniskais orķestris, kā arī daudzi citi sniegs neaizmirstamu vasaras muzikālo piedzīvojumu. 16. jūlijā norisināsies Jūrmalas centrālās ielas, Jomas ielas, svētki, ko pilsēta rīkos jau septiņpadsmito gadu. Kā ierasts – svētku koncerti, kultūras, atpūtas un izklaides piedāvājums dažādām gaumēm.

Koncerts «Dzintaru koncertzālei 80» (4.jūnijs)

Šogad Dzintaru koncertzāle svin nozīmīgu jubileju – 80 gadus kopš tās atklāšanas 1936. gadā. Jubilejas gadam par godu Dzintaru koncertzāle ir sagatavojusi plašu pasākumu programmu ar izcilu Latvijas un Pasaules līmeņa mākslinieku piedalīšanos. Jubilejas gada kulminācijas koncertā 4. jūnijā klausītājus gaida tikšanās ar populāriem un iemīļotiem mūziķiem – maestro Raimondu Paulu, Latvijas Nacionālo Simfonisko orķestri, Antonu Ļahovski, Daumantu Kalniņu, Latvijas Radio Bigbendu, Intaru Busuli un citiem māksliniekiem.

Vasaras sporta piedzīvojumi

Kūrortpilsēta, kur veselība ar aktīvās atpūtas piedāvājumu iet roku rokā, arī šovasar piedāvā piedalīties dažādos sporta pasākumos – velobraucienos, skrituļslidošanas festivālā un pirmajā krāsu skrējienā Latvijā. Vasaras izskaņā, no 30. augusta līdz 3. septembrim, Majoru pludmalē norisināsies arī vērienīgākās pludmales volejbola sacensības, kādas līdz šim notikušas Baltijā – CEV Masters pludmales volejbola turnīrs Eiropas spēcīgākajiem vīriešu un sieviešu pludmales volejbolistiem.

Citi aizraujoši vasaras pasākumi Jūrmalā

4.maijs Neatkarības dienas velobrauciens

5.jūnijs Jūrmalas velomaratons

2.jūlijs Jūrmalas krāsu skrējiens

13.augusts Jūrmalas skrituļslidošanas festivāls

nordicstar.info

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu