Perisa Hiltone un Nikola Ričija atkal draudzenes (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Realitātes šova "The Simple Life" producenti var atviegloti uzelpot – tā galvenās zvaigznes Perisa Hiltone un Nikola Ričija pēc gandrīz gadu ilguša naida beidzot atrisinājušas savas nesaskaņas un ir gatavas filmēties kopā.

Intervijā BBC šova izpildproducents Džons Marejs atgādina, ka pēdējā gada laikā epizodes ar katras zvaigznes piedalīšanos tika uzņemtas atsevišķi. "Bet skatītājiem patīk, ka abas meitenes ir kopā," viņš sacījis, piebilstot, ka šova nākamajā sezonā abas zvaigznes tiks nosūtītas uz neapdzīvotu salu kopā ar izdzīvošanas speciālistiem. "Protams, ja līdz tam laikam viņas atkal nesaplēsīsies," ironiski piebilst britu dzeltenā prese.

25 gadus vecās slavenības par savu samierināšanos medijiem lika saprast svētdien, kad kopīgi apmeklēja kādu Losandželosas restorānu. Pēc maltītes abas dāmas gaidīja automašīnu un par kaut ko smaidot pļāpāja. Skeptiķi gan uzskata, ka patiesībā viņas joprojām gatavas viena otru nogalināt, taču šova intereses prasa, lai tiktu radīts iespaids, ka viss ir kārtībā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu