Ščerbatihs un mūzikas zvaigznes "Arēnā Rīga" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pekinas bronzas medaļniekam Viktoram Ščerbatiham pēc olimpiskajām spēlēm vēl nav izdevies īsti atpūsties, jo jāgatavojas sacensībām – IKI kausa izcīņai svarcelšanā, kas 20.septembrī notiks Arēnā Rīga un būs vērienīgs šovs ne tikai ar svarcelšanas, bet arī mūzikas zvaigžņu piedalīšanos.

Pekinas olimpiskās bronzas medaļas ieguvējs Viktors Ščerbatihs ir uzaicinājis konkurentus uz revanša sacensībām, kas 20.septembrī notiks Arēnā Rīga. Vienlaikus šis pasākums būs kā dāvana Latvijas līdzjutējiem, kuri pirmo reizi klātienē sacensībās varēs redzēt ne vien V.Ščerbatihu, bet arī olimpisko čempionu Matiasu Šteineru (Vācija), vicečempionu Jevgeņiju Čigičevu (Krievija) un citus pasaules TOP 8 svarcēlājus supersmagsvarus.

“To, kā es ceļu stieni, daudz cilvēku ir redzējuši televizorā, un domāju, ka viņiem būs interesanti atnākt uz sacensībām un apskatīties, kā tas viss notiek dabā. Turklāt jau katru dienu vai mēnesi olimpiskie čempioni un medaļnieki nebrauc uz Rīgu un tāpēc līdzjutējiem būs vienreizēja iespēja redzēt gan sudraba godalgas ieguvēju Čigičevu, gan zelta īpašnieku Šteineru,” stāstot par sacensībām, atzina V.Ščerbatihs.

Runājot par to, vai viņam izdosies revanšēties vācietim un krievam, Viktors teica: “Nezinu, cik daudz viņi pēc olimpiādes ir trenējušies. Taču tas nav galvenais, jo uz Rīgu viņus aicināju ne jau tāpēc, lai atriebtos par Pekinu, bet gan lai sagādātu līdzjutējiem svētkus. Protams, ja izdosies uzvarēt, tad būs prieks gan pašam, gan skatītājiem, taču esmu pārliecināts, ka visi būs apmierināti ar redzēto jebkurā gadījumā.”

Arēnā Rīga notiks vērienīgs sportiski muzikāls šovs, jo tāpat kā svarcēlāji savā amfiteātrī, uz otras skatuves “O-kartes Muzikālajā ringā” sacentīsies mūziķi - grupas “Otra puse”, “Autobuss debesīs”, Intars Busulis un Aiša.

Pasākumā būs vairākas muzikālās debijas, tostarp kopā ar Borowa Mc uzstāsies jeb repos V.Ščerbatihs, “Melo-M”, koris “Kamēr…” un Dons izpildīs speciāli pasākumam sagatavotu skaņdarbu, bet šova īpašais viesis būs maestro Raimonds Pauls.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu