Tiešraidē kanālā RīgaTV 24 būs skatāms Džeza dienu koncerts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Starptautiskās Džeza dienas ietvaros 30. aprīlī pulksten 19:00 kanālā RīgaTV 24 varēs sekot līdzi vienam no lielākajiem džeza pasākumiem Latvijā – Džeza dienu koncertam. Jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies par tradīciju kļuvušie svētki visiem džeza mūziķiem un žanra cienītājiem. Pasākuma laikā uzstāsies grupa Pieneņu Vīns un uz skatuves pievienosies tādi īpašie viesi kā džeza izpildītāja Inga Bērziņa, DJ PM2THEAM un mūziķis Ralfs Eilands.

RīgaTV 24 studijā tiešraidē uzstāsies Latvijas funk – fusion grupa Pieneņu Vīns, prezentējot savu debijas albumu Roads Taken. Koncerta laikā grupa sniegs skatītājiem muzikālu un vakara izklaidi, atskaņojot savas spilgtākās dziesmas, ko klausītāji ir iecienījuši 11 gadu laikā.

2016. gada Džeza dienu tēma ir Jazz Service – džeza pieejamība visiem sabiedrības segmentiem, ieskaitot vecāka gadagājuma cilvēkus, bāreņus, cilvēkus ar mobilitātes traucējumiem un bērnus ar nelabvēlīgiem ģimenes apstākļiem. Pasākumu dienā RīgaTV 24 studijā būs īpaša ziedojumu kastīte, kurā varēs ikviens varēs ziedot līdzekļus bērnu namam «Kalkūni».

Skaties Džeza pasākumu tiešraidē televīzijas kanālā RīgaTV 24 pulksten 19:00 un interneta platformā Play24.lv. Projektu īsteno apvienība Wise Music Society – apvienība, kas palīdz publikai atrast jaunu mūziku, galvojot, ka tā ir WISE jeb patiesi laba.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu