«Greja 50 nokrāsu» aktrise atklāti par pikanto ainu filmēšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Šobrīd norisinās filmas «Fifty Shades of Gray» jaunākās daļas filmēšana. Viena no galveno lomu atveidotājām, aktrise Dakota Džonsone (Dakota Johnson) sarunā ar izdevumu «Interview» atklājusi, ka nebūt neizbauda pikanto seksa ainu filmēšanas procesu.

Aktrise Dakota Džonsone, kura filmā atveido sākotnēji kautrīgo studenti Anastasiju Stīlu, tās laikā ir izģērbusies vairākās epizodēs. Intervijā viņa atklāj, ka filmēšanas laukumā septiņas stundas pēc kārtas izlikties, ka nodarbojies ar seksu, nav viegli.

«Mēs nenodarbojamies ar īstu seksu. Bet esmu izlikusies, ka to daru, septiņas stundas pēc kārtas,» intervijā teikusi Dakota Džonsone, sakot, ka tas ir neērti un diezgan garlaicīgi.

Foto: EPA/LETA

Jaunajā kinolentē «Fifty Shades Darker» galvenās lomas atveido Dakota Džonsone un Džeimijs Dornans. Turpinājumā atgriezīsies arī oriģinālās daļas aktieri Lūks Graimss, Eloīze Mamforda un Makss Martini. Aktieru sastāvam pievienojusies arī aktrise Kima Beisingere.

Kā jau ziņots, pēc pirmās filmas no franšīzes aizgāja režisore Sema Teilore-Džonsone. Otro un trešo kinolenti uzņems režisors Džeimss Folijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu