Ekstrasensus izvēlas Rīgā (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vakar, 8. decembrī, Rīgā, klubā "Artelis", norisinājās Krievijas televīzijas kanāla "3+" rīkota ekstrasensu atlase. Pirmo reizi šajā atlasē piedalījās arī ekstrasensi no Latvijas un Igaunijas. Tovakar arī noteica visspēcīgāko gaišreģi, kurš dosies uz Maskavu, lai cīnītos par iespēju piedalīties populārajā televīzijas šovā "Ekstrasensu cīņas".

Kā stāsta televīzijas šova "Ekstrasensu cīņas" organizatori, šova jaunajai sezonai pieteikumus bija atsūtījuši vismaz 200 interesentu, no kuriem

TV kanāls „3+” uz atlasi izvēlējās 50. Pēc novērojumiem atlasē varēja secināt, ka uz to  ieradušies bija vien divdesmit seši pretendenti.

Visiem dalībniekiem bija jāveic trīs uzdevumi - jāapraksta persona, kas slēpjas aiz skatuves priekškara, un ko tā dara - šoreiz tur atradās gleznotājs Jānis Anmanis, kurš tobrīd gleznoja. Ekstrasensiem gāja dažādi -

kāds bija tuvu pareizajai atbildei, bet kāds nemaz nesajuta dzīva cilvēka klātbūtni...

Tomēr šeit visiem pretendentiem tika dota iespēja tikt galā ar nākamajiem uzdevumiem. 

Otrajā uzdevumā dalībnieki minēja konkrētu lietu, kas noslēpta kastē. Pēc šā uzdevuma tika atlasīti 14 dalībnieki. Trešajā uzdevumā ekstrasensiem bija jāatmin aktrises Agneses Zeltiņas dzimums, vecums un profesija.

Ceturtajā kārtā četriem veiksmīgākajiem, nācās uzminēt, kā fotogrāfija atrodas aizlīmētā aploksnē (aktrise Vija Artmane un kāda sieviete no organizatoru vidus).

No finālistiem tika izvēlēti divi labākie - 

Sindijs Anspoks no Latvijas un igauniete Ilona Kadre, kuri jau janvārī dosies uz Maskavu

, lai cīnītos par iespēju piedalīties Krievijā tik ļoti  populārajā šovā "Ekstrasensu cīņas".

Kā viņiem veicās, ziņosim vēlāk!

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu