Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Gardēžu vakars «Modernā Rīga» pilsētas bārā Vest

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: publicitātes

Speciālās šefpavāra Normunda Šaitera vakariņas

Ēdienkarte 3 kārtās ar Beļģu mazo darītavu eiliem.

  • Saison Dupont
    Izcili balansēts un komplekss alus, kam piemīt atsvaidzinošs augļainums un paliekoša, sausa pēcgarša. Viens no izcilākajiem sava stila paraugiem

  • Kolrābju - ābolusalāti
    majonēzes/sinepju mērcē arCarnikavas nēģiem un paipalu olām

  • Moinete Blonde
    Garšā jūtams salds iesals, vaniļa un pikantums, kas lieliski balansē ar izteikto beigu rūgtumu. Apaļš garšā, ar garu un sausu pēcgaršu

  • Grillēta liellopa mēle
    alus/piparu mērcē ar zaļiem sparģeļiem un kartupeļu/sīpolu muss

  • Bush Ambree
    Savu dzintarkrāsu šis alus iegūst pagatavošanas procesā izmantojot karameļu iesalu. Alus rūgti saldenajā garšā jūt raksturu un personību.Papildus tam šis alus ir gremošanu veicinošs

  • Ingvera-rabarberu baltās šokolādes muss

  • Straffe Hendrick Quadrupel
    Šis alus tiek brūvēts ar smalku «speciality» iesalu maisījumu, kas eilam dod ļoti tumšu nokrāsu un biezu, iesalainu un kompleksu raksturu. Quadrupel apvieno tīru sausumu un silti pilnmiesīgu garšu uz mēles, ar tikko jūtamu augļu niansi. Sekundārā fermentācija pudelē rada dzīvu eilu, ko var noturēt, un tā garšu profili ar laiku tikai evolucionēs

Kopējais alus apjoms vakariņu laikā - līdz 300ml

Ēdienu izmaksas vienai personai: 30 EUR

Datums: 29. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00

Rezervācijas veicamas restorānā.

nordicstar.info

Nepalaid garām!

Uz augšu