/nginx/o/2018/07/13/8855760t1h4ff3.jpg)
Speciālās šefpavāra Normunda Šaitera vakariņas
Speciālās šefpavāra Normunda Šaitera vakariņas
Ēdienkarte 3 kārtās ar Beļģu mazo darītavu eiliem.
Saison Dupont
Izcili balansēts un komplekss alus, kam piemīt atsvaidzinošs augļainums un paliekoša, sausa pēcgarša. Viens no izcilākajiem sava stila paraugiem
Kolrābju - ābolusalāti
majonēzes/sinepju mērcē arCarnikavas nēģiem un paipalu olām
Moinete Blonde
Garšā jūtams salds iesals, vaniļa un pikantums, kas lieliski balansē ar izteikto beigu rūgtumu. Apaļš garšā, ar garu un sausu pēcgaršu
Grillēta liellopa mēle
alus/piparu mērcē ar zaļiem sparģeļiem un kartupeļu/sīpolu muss
Bush Ambree
Savu dzintarkrāsu šis alus iegūst pagatavošanas procesā izmantojot karameļu iesalu. Alus rūgti saldenajā garšā jūt raksturu un personību.Papildus tam šis alus ir gremošanu veicinošs
Ingvera-rabarberu baltās šokolādes muss
Straffe Hendrick Quadrupel
Šis alus tiek brūvēts ar smalku «speciality» iesalu maisījumu, kas eilam dod ļoti tumšu nokrāsu un biezu, iesalainu un kompleksu raksturu. Quadrupel apvieno tīru sausumu un silti pilnmiesīgu garšu uz mēles, ar tikko jūtamu augļu niansi. Sekundārā fermentācija pudelē rada dzīvu eilu, ko var noturēt, un tā garšu profili ar laiku tikai evolucionēs
Kopējais alus apjoms vakariņu laikā - līdz 300ml
Ēdienu izmaksas vienai personai: 30 EUR
Datums: 29. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00
Rezervācijas veicamas restorānā.