Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/13/8855791t1h3bf5.jpg)
Speciālās šefpavāra Sergeja Šiporova vakariņas
Ēdienkartē:
Tunča ceviche
avokado , ponzu citrusa mērce, zaļumu emulsijaSparģeļi
trifeļu aioli , paipalu olas, savvaļas garšaugi, parmezānsCepta pīles krūtiņa
pastinaku biezenis, dūmotas bietes, plūmes, madeira mērceRabarberu-zemeņu muss
skābeņu granīta, piena krēms, zemeņu bezē
Ēdienu izmaksas vienai personai: 40 EUR
Datums: 29. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00
Rezervācijas veicamas restorānā.