Speciālās šefpavāra Sergeja Šiporova vakariņas
Gardēžu vakars «Modernā Rīga» restorānā Le Dome
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ēdienkartē:
Tunča ceviche
avokado , ponzu citrusa mērce, zaļumu emulsijaSparģeļi
trifeļu aioli , paipalu olas, savvaļas garšaugi, parmezānsCepta pīles krūtiņa
pastinaku biezenis, dūmotas bietes, plūmes, madeira mērceRabarberu-zemeņu muss
skābeņu granīta, piena krēms, zemeņu bezē
Ēdienu izmaksas vienai personai: 40 EUR
Datums: 29. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00
Rezervācijas veicamas restorānā.