/nginx/o/2018/07/13/8855801t1h8e61.jpg)
Speciālās šefpavāra Aināra Volodkas vakariņas
Speciālās šefpavāra Aināra Volodkas vakariņas
Ēdienkartē:
Viegli dūmota skumbrijas fileja,
garšaugos piesātināti redīsi, pētersīļu kartupeļu tarts, ābolu-mārrutku krēms
Zaķskābeņu putas, aromatīzēti ziedi
35 dienas nogatavināts antrekots,
mīkstināti sparģeļi, medoti jaunie burkāni, kolrābis, teļa astes buljons
Aveņu- rabarbera kūka,
rūgtā šokolāde, lauku skābkrējums, zaķskābenes
Ēdienu izmaksas vienai personai: 40 EUR
Datums: 28. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00
Rezervācijas veicamas restorānā.