Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Gardēžu vakars «Modernā Rīga» restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: publicitātes

Speciālās šefpavāra Aināra Volodkas vakariņas

Ēdienkartē:

  • Viegli dūmota skumbrijas fileja,
    garšaugos piesātināti redīsi, pētersīļu kartupeļu tarts, ābolu-mārrutku krēms

  • Zaķskābeņu putas, aromatīzēti ziedi

  • 35 dienas nogatavināts antrekots,
    mīkstināti sparģeļi, medoti jaunie burkāni, kolrābis, teļa astes buljons

  • Aveņu- rabarbera kūka,
    rūgtā šokolāde, lauku skābkrējums, zaķskābenes

Ēdienu izmaksas vienai personai: 40 EUR

Datums: 28. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00

Rezervācijas veicamas restorānā.

nordicstar.info

Nepalaid garām!

Uz augšu