Speciālās šefpavāra Aināra Volodkas vakariņas
Gardēžu vakars «Modernā Rīga» restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ēdienkartē:
Viegli dūmota skumbrijas fileja,
garšaugos piesātināti redīsi, pētersīļu kartupeļu tarts, ābolu-mārrutku krēmsZaķskābeņu putas, aromatīzēti ziedi
35 dienas nogatavināts antrekots,
mīkstināti sparģeļi, medoti jaunie burkāni, kolrābis, teļa astes buljonsAveņu- rabarbera kūka,
rūgtā šokolāde, lauku skābkrējums, zaķskābenes
Ēdienu izmaksas vienai personai: 40 EUR
Datums: 28. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00
Rezervācijas veicamas restorānā.