Skaistumkonkurss "Miss World" (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MWO

Brīdis, kad tiks kronēta jaunā Miss Pasaule, ir pavisam tuvu. 30.septembrī visas pasaules acis būs piekaltas vienai skatuvei.

Šogad pasaules skaistākās sievietes tiksies Varšavā, lai noskaidrotu, kura no viņām ir visskaistākā. Konkursa finālu skatieties 30.septembrī pl. 22.40 LNT.

Latviju šajā konkursā pārstāvēs Līga Meinarte, kura ir konkursu Miss Rīga 2001 un Miss World Latvia 2006 uzvarētāja. Līga ir dzimusi Talsos un par ambīciju trūkumu sūdzēties nevar. Viņas mērķis ir pašai savs uzņēmums un, ticiet vai ne, viņa taisās kļūt par Latvijas prezidenti (šādu informāciju par Līgu varam lasīt konkursa Miss World mājas lapā). Brīvajā laikā Līga spēlē tenisu un nirst, viņai patīk balets, klasiskās dejas un ķīniešu ēdieni.

Skaistumkonkurss Miss World ir ļoti populārs un spēcīgs zīmols, kas attīstījies 53 gadu laikā un par kura panākumiem liecina fakts – Miss World šobrīd ir licencēts vairāk nekā 140 pasaules valstīs.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu