Visstilīgākās slavenības šovasar (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV žurnāla "People" šā gada vislabāk ģērbto sieviešu saraksta pirmajā vietā ierindota aktrise Dženifera Enistone, šādi paužot atzinību par viņas gaumes izjūtu.

Žurnāla ikgadējais vislabāk un vissliktāk ģērbto slavenību numurs apskatījis un izanalizējis daudzu Holivudas zvaigžņu ģērbšanās stilu. Kā otrā vislabāk ģērbtā slavenība minēta aktrise Hale Berija, bet trešā - aktrise Džesika Alba.

Zvaigžņu gaumi pirmo reizi vērtēja nevis žurnāla redaktori, bet gan izdevuma interneta versijas lasītāji. Par Enistoni bija nobalsojuši 54 procenti lasītāju. Žurnāla pārstāve norādīja, ka Enistones modes izjūta lasītājiem ir ļoti labi saprotama, jo viņa ģērbjas kā parasts cilvēks, un, ja uzvelk vakartērpu, tad tas ir tāds, kādā varētu tērpties jebkura sieviete. Arī Alba un Berija tika raksturotas kā slavenības, ar kurām ikdienas cilvēkiem viegli identificēties.

No vīriešiem par modernāk ģērbto tika atzīts dziedātājs Džastins Timberleiks, savukārt angļu futbolzvaigzne Deivids Bekhems izskatoties vislabāk "žaketē un džinsos". Žurnāls arī pievērsies slavenību neveiksmīgākajām apģērbu izvēlēm, tostarp plaša profila zvaigznes Perisas Hiltones stilam un aktrises Terijas Hečeres tieksmei demonstrēt apakšveļu. "People" veltījis veselu lapu aktrises Šaronas Stounas stilam. Žurnālā norādīts, ka šīs slavenības ir labi ģērbti cilvēki, kas vienkārši kādu reizi neveiksmīgi izvēlējušies tērpu.

Žurnālā par stilu kritizētas arī tādas britu modeles kā Džordana un Džodija Mārša.

Savukārt Žurnāls "Hello!" arī publicējis visstilīgāk ģērbto slavenību sarakstu. Reitinga vietas tika noteiktas pēc lasītāju balsojuma. Pirmajā vietā ierindojās tā pati aktrise Dženifera Enistone, kas tika atzīta par "stila karalieni".

Ceturtajā vietā ierindojās supermodele Keita Mosa, savukārt piekto vietu ieņēma jaunā aktrise Keira Naitlija, kas aiz sevis atstāja nopelniem bagāto austrāliešu popzvaigzni Kailiju Minogu. Nākamās pozīcijas stilīgāk ģērbto slavenību sarakstā ieņēma Ella Makfersone, Nikola Ričija un Miša Bārtone. Savukārt divas pēdējās vietas ieņēma Kolina Maklaflina un Parisa Hiltone.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu