Oasis ģitārists dzērumā piečakarē "Milan" kapteini (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lētticīgs izrādījies Itālijas A sērijas kluba "Milan" aizsargs Paolo Maldini, jo viņš kādā kopīgā vakarēšanā piekritis britu grupas "Oasis" ģitārista Noela Galahera piedāvājumam par 7,8 miljoniem sterliņu mārciņu spēlēt Anglijas premjerlīgas klubā "Manchester City".

Pēc dzēruma izgulēšanas Galahers saņēmis telefona zvanu no sava menedžera. Izrādās, ka Maldini patiešām esot bijis ar mieru pārcelties uz Angliju, jo viņu vilinājis Galahera solītās 150 000 sterliņu mārciņas nedēļā no mūziķa konta. "Manchester City" ir Galahera mīļākā komanda.

Ja 38 gadus vecais "Milan" kapteinis piekristu piedāvājumam, tad Galaheram trīs gados viņam būtu jāsamaksā 25 miljoni sterliņu mārciņu. Šī nav pirmā reize, kad Galahers mēģina aicināt uz "Manchester City" itāliešu futbolistu. Tikai atšķirībā no Maldini, kura tēvs Čezāre un arī mazais dēlēns saistīts ar "Milan", Alesandro del Pjero bija pavēstījis, ka Turīnas "Juventus" viņam pārāk daudz nozīmējot, lai spētu to atstāt.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu