"Dejo nost!" pamet Linda un Rolands (42)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien šova "Dejo nost!" studijā valdīja pilnīga radošā brīvība un ikviens pāris varēja ļaut vaļu fantāzijai, sniedzot priekšnesumu bez kādiem ierobežojumiem, jo tēma bija free style jeb brīvais stils. Šis šovs liktenīgi beidzās enerģiskajai Lindai Lērumai un salsas dejotājam Rolandam Šteinbergam.

Visi pāri rādija, ko māk un spēj, – enerģija kūsāja, dejas prasmes tika atspoguļotas vairāk nekā lieliski, arī fantāzijas lidojums sasniedza augstus apvāršņus! Rezultāts tiešām pārsteidza un varbūt pat kādu šokēja – dejas bija sagatavotas ļoti augstā līmeni, bija jūtams, ka visi šovā atlikušie pāri kļuvuši profesionālāki. Žūrijai sūri grūts darbs.

Foto: TV3
Foto: TV3.lv

Sestdienas vakarā viss beidzās ar to, ka žūrijai šoreiz bija ļoti grūti vērtēt dejas!

To apliecināja arī atzīmes – zemākais vērtējums bija 9 balles.

Kas tāds līdz šim nebija piedzīvots! Žūrijā šoreiz bija dejuskola.lv vadītājs Edmunds Veizāns, aktrise un kustību pedagoģe Raimonda Vazdika un Rīgas Motormuzeja direktors Aivars Aksenoks.

Foto: TV3.lv

Fināls divu soļu attālumā!

Šajā šovā liktenīgā loze krita Lindai Lērumai un Rolandam Šteinbergam, kuri pusfinālā necīnīsies. Dalību šovā turpina vienīgā daiļā dzimuma pārstāve Sarmīte Prule ar partneri Denisu Tumakovu, Ritvars Božs ar Simonu Anaņičku, Raimonds Ilgavizis ar Vitu Jaroščuku un Ģirts Zelmenis ar Baibu Lazdiņu. Kurš no visiem četriem pāriem iekļūs lielajā un visu izšķirošajā finālā?!

Pozitīvo emociju šova "Dejo nost!" pusfināls jau 11.decembrī 20:20.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu