Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Krēslas" turpinājumam prognozē rekordlielu peļņu (4)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinoindustrijas eksperti nepacietīgi gaidītajam pusaudžu vampīru filmas "Twilight" ("Krēsla") turpinājumam pirmizrādes nedēļas nogalē prognozē rekordlielus ienākumus.

Vampīru sāgas otro filmu "New Moon" ("Jauns mēness") Lielbritānijas un ASV kinoteātros sāk demonstrēt piektdien, 20.novembrī.

Eksperti prognozē, ka pirmajā nedēļas nogalē filmas kases ieņēmumi sasniegs 100 miljonus ASV dolāru (47,1 miljonus latu).

Pagājušā gadā iznākusī filma "Krēsla" atklāšanas nedēļas nogalē nopelnīja 69,6 miljonus ASV dolāru, bet kopumā nopelnīja 383 miljonus ASV dolāru.

Pašlaik atklāšanas nedēļas nogales lielāko ienākumu rekords pieder Harija Potera sāgas ceturtajai filmai "Harry Potter And The Goblet Of Fire" ("Harijs Poters un uguns biķeris"), kas pirmajās demonstrēšanas dienās nopelnīja 102 miljonus ASV dolāru.

Pēc amerikāņu rakstnieces Stefānijas Meijeres grāmatu sērijas veidotās filmas jau kļuvušas par kino sensāciju, to varoņu atveidotājus Robertu Petisonu, Kristenu Stjuarti un Teiloru Lotneru padarot par atpazīstamām kinozvaigznēm.

Arī Meijeres grāmatas pārdotas 85 miljonos eksemplāru un tulkotas vairāk nekā 20 valodās.

Nepalaid garām!

Uz augšu