Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Losandželosā notiek "Jauns mēness" pirmizrāde

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pirmdien Losandželosā notikusi filmas "The Twilight Saga: New Moon" ("Jauns mēness") pirmizrāde, kuru apmeklēja arī vampīru sāgas zvaigznes.

Kā atklāja Bellas lomas atveidotāja Kristena Stjuarta, salīdzinot ar pirmās filmas "Twilight" ("Krēsla") pirmizrādi, šoreiz viņa jutās daudz drošāka. "Es neesmu tik nobijusies kā pagājušajā gadā," atzina 19 gadus vecā kinozvaigzne, neskatoties uz aurojošo fanu pūli.

Meiteņu mīlulis Roberts Petinsons, kas filmā spēlē skaisto vampīru Edvardu Kalenu, piekrita, ka šogad pielūdzēju pūlis ir daudz lielāks nekā pirms gada. "Pagājušajā nedēļā mums bija pasaules turneja, un katrā pilsētā (sagaidīšana) bija neticama," sacīja aktieris. "(Taču šis pūlis) ir kādas desmit reizes lielāks nekā visās citās pilsētās."

Daži uzticamākie "Krēslas" sērijas fani ieradās pie kinoteātra kasēm jau pagājušajā ceturtdienā, lai nodrošinātu sev vietu rindā un iegūtu biļeti uz pirmizrādi, kurā varētu ieraudzīt savus iemīļotos aktierus arī dzīvē. Visas 800 biļetes pirmdienas rītā jau bija izpirktas, taču rinda vairāku kvartālu garumā neizklīda līdz pat pēcpusdienai.

Daudzi fani, kas neieguva biļetes uz pirmizrādi, pirmizrādes vakarā pulcējās ap kinoteātri un uz tuvējo ielu stūriem. Jaunas sievietes ar īpašiem T-krekliem mugurā vai citām zīmēm izrādīja savas simpātijas vai nu Petnisona atveidotajam vampīram Edvardam, vai viņam sāncensim vilkatim Džeikobam Blekam, ko spēlē Teilors Lotners.

Arī Lotners, kas vampīru sāgas otrajā filmā izvirzās priekšplānā, atzina, ka milzīgais fanu pūlis viņu pārsteidza. "Tā ir apsēstība," sacīja 17 gadus vecais aktieris. "Tas nav normāli."

Latvijā filmu "The Twilight Saga: New Moon" ("Jauns mēness") sāk rādīt no 27.novembra.

Nepalaid garām!

Uz augšu