Speciālās šefpavāra Heinriha Erharda vakariņas
«Modernā Rīga» vakariņas restorānā Laivas
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ēdienkartē:
Dzelteno biešu un sparģeļu Napoleons
Grillēts tuncis ar baklažānu ikriem un piparots tunča tartars ar ciedru riekstu kaperu mērci
Mājās dūmota glazēta liellopa ribiņas ar krokainiem kāpostiem un graudaugiem
Mandeļu krēma kārtojums ar aveņu sorbetu un ziedputekšņiem
Ēdienu izmaksas vienai personai: 35 EUR
Datums: 29. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00
Rezervācijas veicamas restorānā.