Šodienas redaktors:
Krista Garanča

«Modernā Rīga» vakariņas restorānā Laivas

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Speciālās šefpavāra Heinriha Erharda vakariņas

Ēdienkartē:

  • Dzelteno biešu un sparģeļu Napoleons

  • Grillēts tuncis ar baklažānu ikriem un piparots tunča tartars ar ciedru riekstu kaperu mērci

  • Mājās dūmota glazēta liellopa ribiņas ar krokainiem kāpostiem un graudaugiem

  • Mandeļu krēma kārtojums ar aveņu sorbetu un ziedputekšņiem

Ēdienu izmaksas vienai personai: 35 EUR

Datums: 29. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00

Rezervācijas veicamas restorānā.

nordicstar.info

Nepalaid garām!

Uz augšu