Speciālās Kristapa Sīļa vakariņas «Modernā Rīga» restorānā KID*
Gardēžu vakars restorānā KID*
Ēdienkartē:
Liellopa pavēderes šķiedra
pētersīļu majonēze, pētersīļu lapasBaltie sparģeļi
sparģeļu konsomē, zaļie zirnīši, zaļo zirnīšu biezenis, holandiešu mērce, parmezāna siers2013 La Baume Grande Olivette Sauvignon Blanc, Languedoc-Rousillon, France
48 grādu temperatūrā gatavota mencas fileja
mencu āda, marinēti lauku gurķi, diļļu emulsija, dehidrēts olas dzeltenums2014 Vina Leyda Chardonnay Reserve, Leyda Valley, Chile
Pīles krūtiņa
lāčpurni, rozmarīna burkānu biezenis, pīļu aknu ravioli, paipalu olas skotu gaumē, vīna mērce2012 Castillo De Molina Pinot Noir Reserva, Chile
Skuju saldējums
marinētas skujas, skābeņu komsomē, zaķskābenesRabarberu plātsmaize
rabarberu gels, marinēti rabarberi, rabarberu lapu granīta, rabareru sakņu drumstalojums, mandeļu saldējumsABAVAS rabarberu dzirkstvīns
Ēdienu izmaksas vienai personai ar vīniem: 35 EUR
Datums: 27. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00
Rezervācijas veicamas restorānā.