Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Gardēžu vakars restorānā KID*

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Speciālās Kristapa Sīļa vakariņas «Modernā Rīga» restorānā KID*

Ēdienkartē:

  • Liellopa pavēderes šķiedra
    pētersīļu majonēze, pētersīļu lapas

  • Baltie sparģeļi
    sparģeļu konsomē, zaļie zirnīši, zaļo zirnīšu biezenis, holandiešu mērce, parmezāna siers

  • 2013 La Baume Grande Olivette Sauvignon Blanc, Languedoc-Rousillon, France

  • 48 grādu temperatūrā gatavota mencas fileja
    mencu āda, marinēti lauku gurķi, diļļu emulsija, dehidrēts olas dzeltenums

  • 2014 Vina Leyda Chardonnay Reserve, Leyda Valley, Chile

  • Pīles krūtiņa
    lāčpurni, rozmarīna burkānu biezenis, pīļu aknu ravioli, paipalu olas skotu gaumē, vīna mērce

  • 2012 Castillo De Molina Pinot Noir Reserva, Chile

  • Skuju saldējums
    marinētas skujas, skābeņu komsomē, zaķskābenes

  • Rabarberu plātsmaize
    rabarberu gels, marinēti rabarberi, rabarberu lapu granīta, rabareru sakņu drumstalojums, mandeļu saldējums

  • ABAVAS rabarberu dzirkstvīns

Ēdienu izmaksas vienai personai ar vīniem: 35 EUR

Datums: 27. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00

Rezervācijas veicamas restorānā.

nordicstar.info

Nepalaid garām!

Uz augšu