Skip to footer
Šodienas redaktors:
Līga Āboma
Iesūti ziņu!

Gardēžu vakars restorānā KID*

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Speciālās Kristapa Sīļa vakariņas «Modernā Rīga» restorānā KID*

Ēdienkartē:

  • Liellopa pavēderes šķiedra
    pētersīļu majonēze, pētersīļu lapas

  • Baltie sparģeļi
    sparģeļu konsomē, zaļie zirnīši, zaļo zirnīšu biezenis, holandiešu mērce, parmezāna siers

  • 2013 La Baume Grande Olivette Sauvignon Blanc, Languedoc-Rousillon, France

  • 48 grādu temperatūrā gatavota mencas fileja
    mencu āda, marinēti lauku gurķi, diļļu emulsija, dehidrēts olas dzeltenums

  • 2014 Vina Leyda Chardonnay Reserve, Leyda Valley, Chile

  • Pīles krūtiņa
    lāčpurni, rozmarīna burkānu biezenis, pīļu aknu ravioli, paipalu olas skotu gaumē, vīna mērce

  • 2012 Castillo De Molina Pinot Noir Reserva, Chile

  • Skuju saldējums
    marinētas skujas, skābeņu komsomē, zaķskābenes

  • Rabarberu plātsmaize
    rabarberu gels, marinēti rabarberi, rabarberu lapu granīta, rabareru sakņu drumstalojums, mandeļu saldējums

  • ABAVAS rabarberu dzirkstvīns

Ēdienu izmaksas vienai personai ar vīniem: 35 EUR

Datums: 27. aprīlis, 2016. gads, no plkst. 18:00

Rezervācijas veicamas restorānā.

nordicstar.info

Komentāri

Nepalaid garām!

Uz augšu