Spēlfilmai "Pasažieri" sava mājas lapa (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunajai latviešu pilnmetrāžas spēlfilmai „Pasažieri”, kurai pirmizrāde gaidāma novembra beigās, izveidota jauna mājas lapa www.pasazierifilma.info.

Filma ir stāsts par satikšanos – stāsts par to, cik daudz dažādu satikšanos var piedzīvot ik uz soļa. Filmas varoņi satiekas, lai iespējams nekad vairs nešķirtos. „Cik gan viss būtu vienkāršāk, ja cilvēki visi būtu vienādi. Ar ko viss sākās? Protams, ar to, ka Ādams un Ieva paskatījās viens uz otru, pamanīja zināmas atšķirības – un tajā brīdī viņiem pēc loģikas vajadzēja šķirties. Bet viņi nez kāpēc rīkojās pilnīgi pretēji. Tā nu mēs ciešam no tā vēl šobaltdien. Esam tik dažādi, bet vienalga mēģinām savienoties.”

Filmas režisors ir Jurģis Tūbelis un galvenās lomas tajā tēlo Guntis Krivms, Enriko Avots, Binnija Ārberga, Ieva Āva un Borowa MC solists Aigars Runčis.

Filmu producē studija „Screen Vision” sadarbībā ar „Fly For Film”, ka arī ar „Hansamedia” un „Five Level Production” atbalstu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu