Zanīte gandarīta par uzvaru šovā "Dziedošās ģimenes" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

LNT sirsnīgais ģimeņu šovs "Dziedošās ģimenes" ir noslēdzies, un svētdienas vakarā kļuva zināms, ka pirmo vietu - uzvarētāju titulu - ir nopelnījusi Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes. Zaļkalniņu ģimene, stāstot par pirmajām sajūtām uzreiz pēc koncerta, atzinusi, ka jūtas savādi, apmulsuši un neaptverot vēl uzvaru - emociju esot ļoti daudz!

Zaļkalniņu ģimene izteica pateicību visiem balsotājiem un atbalstītājiem šova laikā. Savukārt Zaļkalniņu ģimenes mazākā meita -  Zanīte - pēc uzvaras intervijā LNT raidījumam Tautas balss sacījusi: "Mēs to izdarījām! Es ļoti, ļoti priecājos!"

Dziedošie lielvārdieši sacījuši, ka šie dziedāšanas svētki viņiem devuši iespēju daudz mācīties, iepazīt pašiem sevi un mīlēt citam citu vēl vairāk. Zanītes tēvs pēc šova atzinis: "Es kārtējo reizi pārliecinājos, ka manas meitas ir visa mana dzīve - superīgas, un sieviņa arī. Vienkārši pasakaini, jauki!"

Zaļkalniņi balvā saņēma 5000 eiro, un šo naudu Zaļkalniņu meitenes plāno ieguldīt savā izglītībā, bet mazo Zanīti tuvākajās nedēļās vedīs uz cirku.

Pēc krāšņā un lielu skatītāju atsaucību guvušā šova LNT radošais direktors Niks Volmārs Tautas balsij norādījis: "Šobrīd ir tā fantastiskā svētku sajūta, ka mēs tiešām laikam šajās 15 nedēļās esam sajutušies kā viena liela, spēcīga ģimene un šie dziedāšanas svētki ir stiprinājuši mūsu visu to latvietības un spēka sajūtu, jo, kā mēs paši sakām, - stipras ģimenes dara stipru Latviju!"

Skatīt pievienoto video

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu