Uzvarētāja noteikšanu «Troksnis Ringā» grupu līderi ņem savās rokās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā sestdienā RīgaTV 24 mūzikas grupu šovā «Troksnis Ringā» sacentās grupas MMD pret Audiokvartāls. Pirmo reizi šovā žūrija abu grupu sniegumu pēc visiem 3 raundiem novērtēja ar vienādu punktu skaitu - 39! Tā kā žūrija lēmuma pieņemšanu par to, kura grupa ir pelnījusi doties tālāk, uzticēja pašiem mūziķiem, tad uzvarētāju izšķīra laimes spēle «akmens, šķēres, papīrs», kurā abu grupu līderi izspēlēja tiešajā ēterā. Laimes spēlē šoreiz veiksmīgāka izrādījās apvienībai Audiokvartāls, kura turpinās cīņu šovā par Skaļākās Latvijas grupas jostu.


Kas sagaidāms šo sestdien? Nepalaid garām nākamo «Troksnis Ringā» raidījumu 23.aprīlī, kad savā starpā sacentīsies grupas On My Way pret Rusted Wheel! Skaties cīņu tiešraidā kanālā RīgaTV 24 no 22:00 līdz 23:00 vai pievienojies līdzjutējiem klātienē Blaumaņa ielā 32! Par dzērieniem un jautru atmosfēru rūpēsies RīgaTV 24 kafejnīca On Air Cafe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu