"Dejo nost!" otro reizi atstāj Marina Paņkova (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Žūrijas komisijai šoreiz bija ko nopūlēties, izlemjot, kuram dalību šovā turpināt un kuram to atstāt, jo uz izbalsošanas līnijas stājās divi pāri: vienmēr smaidīgais Andis Gulbis un Marina Paņkova, kurai tikai pirms divām nedēļām paveicās atgriezties šovā "Dejo nost!".

Karnevāls gandrīz ikviena cilvēka domās raisa smaidu, ļauj sapņot par sauli, dejām un nebeidzamu līksmību. Apmēram šādi arī varētu raksturot aizvadītās sestdienas šovu "Dejo nost!", kurā dalībnieku priekšnesumu tēma bija karnevāls! Un tas raisīja ne tikai smaidu un ļāva sapņot par sauli un līksmību, bet arī aicināja ikvienu mesties līdzi dejā! Sestdienas šovs sākās ar visu dalībnieku kopdeju, kura šoreiz bija ļoti amizanta un atbilstoša tematikai - Latvijas kareivji Brazīlijas karnevālā. Tālāk sekojošās pāru dejas bija tiešām oriģinālas - Brazīlijas fanks, Spānijas fiesta, Venēcijas valsis, viduslaiku mistērija un citas ne mazāk aizraujošas. Izšķirošais žūrijas lēmums

Foto: TV3

Visus rūpīgi gatavotos dalībnieku priekšnesumus vērtēja žūrijas pastāvīgais pārstāvis Edmunds Veizāns, TV3 tievēšanas šova "XXL" 2.vietas ieguvēja Antra Alksne un politiķis Artis Pabriks.

Žūrijas komisijai šoreiz bija ko nopūlēties, izlemjot, kuram dalību šovā turpināt un kuram to atstāt, jo uz izbalsošanas līnijas stājās divi pāri.
Foto: TV3.lv

Viens no tiem bija vienmēr smaidīgais Andis Gulbis, kurš sniedza lielisku priekšnesumu, bet nedēļas laikā bija atbrīvojies no mazākā lieko kilogramu skaita. Otra kandidāte uz izbalsošanu bija Marina Paņkova, kurai tikai pirms divām nedēļām paveicās atgriezties šovā. M.Paņkovai bija citādāka situācija – viņai liekie kilogrami kusa, bet dejas sniegums tika novērtēts ar zemāko atzīmi. Pēc žūrijas komisijas apspriešanās tika lemts, ka šovs šajā reizē būs jāatstāj M.Paņkovai.

Foto: TV3

Šovs turpinās!

Nākamās nedēļas tēma būs brīvais stils jeb free style, lai dalībniekiem, gatavojot priekšnesumus, būtu pilnīga vaļa fantāzijai, iespēja izpaust visu enerģiju un atrādīt savas prasmes un talantus. Sagatavotos sniegumus un dejas vērtēs ierastais žūrijas komisijas pārstāvis E.Veizāns, aktrise, kustību pedagoģe Raimonda Vazdika un Rīgas Motormuzeja direktors Aivars Aksenoks.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu