Nāc uz šefpavāra meistarklasi un iepazīsti pasaules vadošo gourmet tendenci Nordic Cuisine Latvijas šefpavāra izpildījumā!
Mūsdienu Skandināvijas virtuve
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Meistarklasi vada šefpavārs Gatis Grosbergs.
Ēdienkartē:
Spinātu pankūkas ar svaigā siera krēmu un sezamā ceptu laša fileju
Zemos grādos olīveļļā gatavotas reņģu filejas ar lociņu biezpiena krēmu un kraukšķīgiem kartupeļiem
Vistas diļļu zupa ar pelmenīšiem
Krāsnī cepta cūkas fileja ar ābolu - sīpolu sacepumu, kartupeļu - zaļo zirnīšu biezeni un sviesta mērci
Melleņu jogurta pīrāgs
Meistarklases cena: 45 EUR / par personu
Datums: 28. aprīlis, 2016. gads
Ierobežots vietu daudzums. Tikai ar iepriekšējām rezervācijām.
Sīkākai informācijai:
Tālrunis: (+371) 23 777 419
E-pasts: rezervacijas@viesistaba.lv