Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Mūsdienu Skandināvijas virtuve

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: publicitātes

Nāc uz šefpavāra meistarklasi un iepazīsti pasaules vadošo gourmet tendenci Nordic Cuisine Latvijas šefpavāra izpildījumā!

Meistarklasi vada šefpavārs Gatis Grosbergs.

Ēdienkartē:

  • Spinātu pankūkas ar svaigā siera krēmu un sezamā ceptu laša fileju

  • Zemos grādos olīveļļā gatavotas reņģu filejas ar lociņu biezpiena krēmu un kraukšķīgiem kartupeļiem

  • Vistas diļļu zupa ar pelmenīšiem

  • Krāsnī cepta cūkas fileja ar ābolu - sīpolu sacepumu, kartupeļu - zaļo zirnīšu biezeni un sviesta mērci

  • Melleņu jogurta pīrāgs

Meistarklases cena: 45 EUR / par personu

Datums: 28. aprīlis, 2016. gads

Ierobežots vietu daudzums. Tikai ar iepriekšējām rezervācijām.

Sīkākai informācijai:
Tālrunis: (+371) 23 777 419
E-pasts: rezervacijas@viesistaba.lv

nordicstar.info

Nepalaid garām!

Uz augšu