Apbalvos šā gada Latvijas labākos diskžokejus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šovakar (7.11) klubā "Essential" notiks svinīgs pasākums, kurā tiks apbalvoti šā gada labākie Latvijas dīdžeji, informēja balsojuma koordinators Jānis Vanags.

Labākie Latvijas dīdžeji noskaidroti ar balsojuma palīdzību, kas norisinājās portālā "www.djtop.lv".

Šogad Latvijas labākajam diskžokejam galveno balvu piedāvās aviokompānija "airBaltic", kas dāvinās lidojumu divām personām uz jebkuru "airBaltic" lidojumu galamērķi. Lidojumu ar "airBaltic" saņems arī divi balsotāji, kuri tiks noteikti izlozes kārtībā.

Pirmo reizi aptauja par Latvijas labākajiem diskžokejiem tika organizēta 2006.gadā. Ar katru gadu šī aptauja ieguva arvien lielāku popularitāti gan deju mūzikas cienītāju un naktsklubu apmeklētāju vidū, gan arī no izklaides industrijas profesionāļu puses. 2007.gadā aptaujā piedalījās aptuveni 10 000 balsotāju, savukārt jau gadu vēlāk par Latvijas diskžokejiem balsoja vairāki desmiti tūkstoši Latvijas deju mūzikas cienītāju, stāstīja Vanags.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu