Aktieris Čārlijs Šīns atteicies izmaksāt alimentus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Aktieris Čārlijs Šīns drīzumā varēs plānot vēl pāris tiesu apmeklējumus. Nu ne tikai viņa bijusī līgava Breta Rosi to iesūdzējusi tiesā, bet arī viņa bijusī sieva Brūka Millere iesniegusi prasību par alimentu piedziņu, kuru aktieris apstrīdējis.

Vadoties pēc sievietes iesnieguma, aktieris viņu kopīgajiem bērniem Bobam un Maksam ir parādā astoņdesmit astoņus tūkstošus dolāru.

Tāpat arī aktiera bijusī sieva, aktrise Denīze Ričardsa nesaņem visu alimentos noteikto summu kopīgo meitu Semas un Loras uzturēšanai.

Aktieris paziņojis, ka pēc paziņojuma, ka viņam ir AIDS, viņa ienākumi samazinājušies līdz 88 tūkstošiem mēnesī un viņš nevar vienai bijušajai sievai maksāt 80 tūkstošus dolāru, kuri piespriesti tiesas ceļā, plus atrast naudu otrai bijušajai sievai un vēl savai izdzīvošanai.

Zinot, ka Ričardsa to uzreiz iesūdz tiesā, redzot kādus pārkāpumus, kuri vērsti pret viņu vai viņas bērniem, Šīns sievietei katru mēnesi izmaksā mazu summu, bet Millere jau labu laiku nesaņem ne centa.

Nu aktieris izlēmis tiesas ceļā panākt lēmumu, ka viņam nav nevienai no bijušajām sievām jāmaksā alimenti, jo sievietes pelna daudz vairāk un pašas spēj uzturēt bērnus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu