Paziņots jaunās "Indianas Džonsa" filmas nosaukums (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Oficiāli apstiprināts jaunās "Indianas Džonsa" filmas nosaukums, un tas ir "The Kingdom of the Crystal Skull".

Jaunais amerikāņu aktieris Šaija Labafs, kas filmā tēlos Džounsa dēlu, filmas nosaukumu atklāja svētdien notikušajā MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā, un kinostudija "Lucasfilm", kas producē šo filmu, pirmdien apstiprināja šo nosaukumu.

Tas pieliek punktu spekulācijām par ceturtās Džonsa piedzīvojumu filmas nosaukumu un nozīmē, ka tā nesauksies ne "Indiana Jones and the City of Gods", nedz "Indiana Jones and the Destroyer of Worlds", lai gan arī abus šos nosaukumus studija bija reģistrējusi. Ceturtā filma par Indianu Džonsu sekos iepriekšējām pēc gandrīz 20 gadu pārtraukuma. Filmas pirmizrāde gaidāma 2008.gada maijā.

Režisora krēslā atkal sēdies Stīvens Spīlbergs, savukārt filmu atkal producē "Zvaigžņu karu tēvs" Džordžs Lukass. Galvenajā lomā atkal redzēsim Holivudas veterānu Harisonu Fordu. Pirmo trīs sēriju kopējie ienākumi no biļešu tirdzniecības visā pasaulē bija gandrīz 1,2 miljardi ASV dolāru (627,6 miljoni latu).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu