The Flaming Lips filma gandrīz pabeigta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupa The Flaming Lips nesen likusi saviem cienītājiem atviegloti nopūsties - beidzot fantastikas Ziemassvētku filma "Christmas on Mars" esot pabeigta.

Lentes uzņemšana sākās jau 2001. gadā un vairākkārt kopš 2005. gada, kad it kā filma bijusi pabeigta, grupas dalībnieki bija solījuši to izrādīt dažādos kinofestivālos. Taču nekā...

"Mēs to sākām kā dīvainu mājas filmu, tajā piedalījās mana sieva, brālis un divi mani krustdēli, kā arī draugi. Vēlāk tā kļuva lielāka, līdzīga episkai mākslas filmai, tomēr joprojām izskatās kā mājas filma," stāsta grupas līderis Veins Koins (Wayne Coyne).

Atgādinām, ka filmas darbība norisinās kosmiskajā stacijā uz Marsa, kur Ziemassvētku vakarā piedzimst bērns. Veins Koins filmā tēlo citplanētieti. Viņš nav nosaucis filmas iznākšanas datumu, bet paredzams, ka tā nonāks atklātībā jau šajos Ziemassvētkos, jo The Flaming Lips līderis atklājis, ka gatavojas izdot filmu, vēl pirms grupa nākamā gada februārī sāks ierakstīt jauno studijas albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu