Andris Kivičs un Laima Grauda piedāvā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Duets, kura dalībnieki ir dziedātājs Andris Kivičs un LNT talantu šova "O!Kartes akadēmija" dalībniece Laima Grauda, nodod klausītāju vērtējumam savas pirmās kopdziesmas "Paliec tepat" video. Dziesmas autors ir Andris Kivičs, tā ierakstīta studijā "SJ studio" DJ Reverss virsvadībā.

Dziesmas "Paliec tepat" video tapis, pateicoties "Mūzikas video" kanālam, Igoram Lingam un Jānim Viduskalnam, kas gan filmēja, gan montēja šo klipu. Video šoruden septembrī filmēts Ķemeru sanatorijas parkā.

"Mūsuprāt, klipā radītā noskaņa atbilst dziesmas saturam, kas stāsta par pašsaprotamu lietu un parādību novērtēšanu tikai tad, kad no tām ir jāatvadās," komentē Andris Kivičs.

"Duets ar Laimu Graudu tapa spontāni, kad es ieraudzīju Laimu interneta vietnē "Youtube". Manuprāt, Laima ir ļoti mākslinieciska un talantīga meitene ar labu balsi un māku sevi pasniegt, tāpēc turpināšu rakstīt viņai dziesmas, lai Laimu iepazītu plašāka auditorija," stāsta dziesmas autors Kivičs.

Nākošo Laimas Graudas izpildīto dziesmu klausītāji varēs novērtēt jau februārī, sola Andris Kivičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu