"Grēku pilsēta 2" taps 2010. gadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan sen klīst runas par kino sāgas “Grēku pilsēta” (Sin City) turpinājuma uzņemšanu, tikai tagad producents Roberts Rodrigezs apstiprinājis informāciju par tās filmēšanas sākumu 2010.gadā.

Kā filmas “Grēku pilsēta” producents apstiprinājis intervijā Mania.com, filmas turpinājums tikšot uzņemts 2010.gada otrajā pusē.

Interesants ir fakts, ka filmas turpinājuma sižets netiks veidots pēc komiksa “ A Dame to Kill For”, kā tas bija pirmajā filmā, – šoreiz viss notiks pēc oriģināla scenārija, vēsta filmas režisors, komiksa autors Frenks Millers. Tāpat netiek noliegts fakts, ka nākotnē taps arī kino sāgas trešā daļa.

Filmā “Grēku pilsēta 2” varēsim skatīt jau pirmajā daļā spēlējošos aktierus: Klaivu Ovenu, Džesiku Albu, Britāniju Mērfiju, Mikiju Rurku. Sabiedrībā klīda arī runas par Holivudas skaistules Andželīnas Džolijas piedalīšanos filmas otrajā daļā, tomēr pēc viņas publiskā paziņojuma par gada atpūtu no filmēšanās maz ticama ir viņas klātbūtne filmā "Grēku pilsēta 2". Tomēr par Džoniju Depu vēl aizvien nav nekā skaidra - iespējams, arī šo talantu varēsim vērot jaunajā filmā. Pirmā filmas daļa izmaksāja 24 miljonus sterliņu mārciņu (apmēram tikpat latu).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu