Denisam Hoperam konstatēts vēzis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Sliktas ziņas pāršalkušas Hopera ģimeni - ģimenes galvai, leģendārajam Holivudas aktierim Denisam Hoperam mediķi konstatējuši prostatas vēzi.

Septiņdesmit trīs gadus vecais aktieris Denis Hopers mediķu uzraudzībā nonācis septembra beigās, kad viņš ticis stacionēts Dienvidkalifornijas Universitātes slimnīcā ar aizdomām par sasirgšanu ar gripu. Analīžu rezultātā atklājies fakts, ka aktieris sirgst ar prostatas vēzi.

Aktiera menedžeris Deniss Hopers publiski sniedzis informāciju, ka pašlaik aktieris jūtas labi, tomēr visi darbi un darījuma pārbraucieni ir atlikti, lai pilnībā varētu koncentrēties uz slimības ārstniecību.

Aktieris ieguva plašu popularitāti pēc savs lomas 1969.gada filmā “Bezbēdīgie braucēji” (Easy Rider). Hopers ir spēlējis vairāk nekā simts filmās, tostarp tādās kā "Blue Velvet" ("Zilais samts") un "Apocalypse Now" ("Apokalipse tagad"). Viņš ir bijis divreiz nominēts "Oskara" balvai.

Deniss Hopers ir precējies piecas reizes un viņam ir trīs bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu