Johansone un Breslina debitēs uz Brodvejas skatuves

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Divas Holivudas aktrises - Skārleta Johansone (Scarlett Johansson) un pusaudžu aktrise Ebigeila Breslina (Abigail Breslin) nākamgad debitēs uz Brodvejas skatuves.

Holivudas aktrise Skārleta Johansone janvārī debitēs uz Brodvejas skatuves amerikāņu dramaturga Artūra Millera lugas "A View from the Bridge" ("Skats no tilta") jaunajā iestudējumā, savukārt Ebigeila Breslina, kas 2007.gadā tika nominēta "Oskara" balvai par darbu filmā "Little Miss Sunshine" ("Mis Saulstariņš"), nākamgad debitēs uz Brodvejas skatuves Viljama Gibsona lugas "The Miracle Worker" iestudējumā.

Johansones izrādes pirmizrāde notiks 24.janvārī, vēsta amerikāņu laikraksts "Los Angeles Times".

Izrāde, kuras darbība norisinās piecdesmitajos gados, vēsta par Bruklinas kuģu remonta rūpnīcas darbinieku Ediju un viņa apsēstību ar savas sievas 17 gadus veco radinieci Keterīnu, ko spēlēs Johansone. Edija lomā - "Tony" balvu ieguvušais aktieris Līvs Šraibers.

Citu aktieru vārdi tiks paziņoti vēlāk.

Luga "A View from the Bridge" ("Skats no tilta") pirmo reizi Brodvejā tika uzvesta 1955.gadā, savukārt līdz šim pēdējais iestudējums - 1997.gadā ar Entoniju Lapalju, Britāniju Mērfiju un Elisoni Dženniju galvenajās lomās.

Pusaudžu aktrise Breslina spēlēs vēsturisku personāžu Helēnu Kelleru (no dzimšanas kurlu un aklu sievieti, kas bija pirmā šāda invalīde, kura ieguva bakalaura grādu mākslās) Viljama Gibsona lugā "The Miracle Worker".

Kanādiešu aktrise Elisona Pila, kas spēlējusi godalgotajā filmā "Milk" ("Milks"), kā arī vairākās Brodvejas izrādēs, spēlēs Kelleres skolotāju Enniju Salivanu, kas palīdz viņai komunicēt ar pasauli. Kā atklāja producents Deivids Ričentāls, pieņemšanas izrādes sāksies 12.februārī, savukārt pirmizrāde notiks 3.martā.

Pirmo reizi luga Brodvejā tika iestudēta pirms 50 gadiem ar Annu Bankroftu un Patiju Djūku galvenajās lomās.

13 gadus vecā Breslina spēlējusi ne tikai 2006.gada komēdijā "Little Miss Sunshine" ("Mis Saulstariņš"), bet arī tādās filmās kā "Raising Helen" ("Stilīgā māmiņa"), "No Reservations" ("Mīlestības recepte"), "Definitely Maybe" ("Noteikti, varbūt"), "Nim''s Island" ("Nimas piedzīvojumu sala") un "Zombieland" ("Laipni lūgti Zombijzemē!"), ko Latvijā sāks demonstrēt no 4.decembra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu