Kurš ieguva Pugačovas simpātijas balvu – 50 000 dolārus? (73)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā konkursa „Jaunais vilnis 2008” noslēguma koncerts aizsākās ar dalībnieku apbalvošanu. Arī krievu estrādes zvaigzne Alla Pugačova atklāja savas simpātijas.

Kā jau ziņots, starptautiskā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2008” uzvarētājs ir duets no Gruzijas „Giorga” (352 balles). Krieviju pārstāvošā dalībniece Īrisa (350 balles) ieguva otrās vietas balvu, bet Alessandro Ristori no Itālijas (347 balles) tika pabalvots kā trešās vietas ieguvējs. Visi dalībnieki saņēma naudas balvas.

Tāpat kā iepriekšējos gados arī šogad Alla Pugačova pasniedza savas simpātijas balvas: naudas balvu (50 000 dolāru vērtībā) saņēma dziedātājs no Kirgiztānas Omars, bet „Zelta zvaigznes” titulu un briljantu saņēma Ivans Vabišķevičs. Skatītāju simpātijas balvu, kuru noteica pēc konkursa laikā sūtītajām īsziņām, saņēma dziedātājs no Armēnijas Mger, par kuru bija sabalsojuši 30 000 balsotāju.

„Gada imidžu” balvu, kuru pasniedza dziedātāja Laima Vaikule, saņēma dziedātāja Īrisa, bet „Jaunākās izpildītājas” specbalva pienācās Ņušai Šuročkinai no Krievijas. Telekanāls „Muz TV” par savu simpātiju izvēlējas grupu no Ukrainas „Klipsi”. Arī Jūrmalas mērs Raimonds Munkēvics pasniedza simpātijas balvu, kuru saņēma Latviju pārstāvošais Dons.

Pēc svinīgās apbalvošanas notika svētku koncerts, kurā uzstājās: Monserata Kabaljē, Al Džero, Robins Gibs un Alla Pugačova, Nikolajs Baskovs, Valērijs Meladze, Larisa Doļina, grupas "Diskoteka avaria" un "Via Gra", kā arī Vladimirs Presņakovs, Dima Bilans un vēl daudzi citi mākslinieki. Konkursa "Jaunais vilnis 2008" balvu fonds šogad ir 140 000 ASV dolāru (61 880 lati).

Komentāri (73)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu