Zināms nākamās Džeimsa Bonda filmas nosaukums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Džeimsa Bonda sērijas filmas nosaukums būs «Spectre», paziņojuši filmas veidotāji.

Režisors Sems Mendess atklāja filmas nosaukumu prezentācijā, kas norisinājās kinostudijā «Pinewood Studios». Tur no pirmdienas sāksies spiegu franšīzes jaunākās daļas uzņemšana.

Galvenā loma ceturto reizi uzticēta britu aktierim Danielam Kreigam.

Ļaundara loma uzticēta austriešu aktierim Kristofam Valcam, kura varoņa vārds būs Oberhauzers - tāds pats kā Bonda slēpošanas instruktoram. Taču fani uzskata, ka patiesībā Valcs atveidos Bonda veco ienaidnieku Ernstu Stavro Blofeldu no organizācijas SPECTRE jeb Pretizlūkošanas, terorisma, atriebības un izspiešanas dienesta. Organizācija tika attēlota 60. gadu Džeimsa Bonda kinolentēs.

Savukārt jaunākās «Bonda meitenes» būs itāļu aktrise Monika Belluči un francūziete Lea Seidū.

Aktieru sastāvam pievienojies īrs Endrū Skots, kurš spēlē detektīvseriālā «Sherlock», kā arī kinofilmas «Guardians of the Galaxy» («Galaktikas sargi») aktieris Deivs Botista.

Prezentācijā tika parādīts arī «Aston Martin DB10» automobilis, kas tiks izmantots gaidāmajā filmā.

Filmā būs «mīklaina ziņa no Bonda pagātnes, kas pamudinās viņu meklēt ļaunu organizāciju». «Kamēr M cīnīsies ar politiskajiem spēkiem, kas vēlas iznīcināt slepeno dienestu, Bonds atklās briesmīgo patiesību par SPECTRE,» vēsta kinostudija.

Kinolente tiks uzņemta «Pinewood Studios» netālu no Londonas, kā arī Mehiko, Romā un divās Marokas pilsētās.

2015.gada 23.oktobrī kinolente iznāks Lielbritānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu