Ieva Bondare un Lolita Neimane jau tiek apdāvinātas Mātes dienā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

13. aprīļa pēcpusdienā mākslinieces Ievas Bondares dēls Daniels un dietoloģes Lolitas Neimanes vedekla Līga tikās rotaslietu veikalā «Pandora», lai izveidotu Ievai un Lolitai īpašas rokassprādzes.

Pirmajā maija svētdienā tiek svinēta Mātes diena. Tā ir viena no dienām, kuru ģimenes pavada kopā un bērni, ne tikai kā tas notiek ikdienā - lūdz mammām palīdzību, sagaida tīras drēbes, ēdienu uz galda, padomu, kad nepieciešams, bet var pateikt paldies mammām, ka viņas eksistē un velta sevi visu bērniem.

Daniels un Līga veikala darbinieču pavadībā izvēlējās pašas rokassprādzes, kā arī katrs trīs kuloniņus, lai izdaiļotu rokassprādzi un ar kuloniņu palīdzību padarītu to individuālu.

Kad kuloniņi bija izvēlēti, veikalā uzaicināja ienākt Lolitu un Ievu, kuras sagaidīja patīkami pārsteigumi dāvanu formā.

Pirmā pie rokassprādzes tika Lolita Neimane, kuras vedekla Līga izvēlējās sarkanu kuloniņu, jo Lolita ir jūtīga, emocionāla sieviete, sekoja Eifeļa torņa kuloniņš, jo Lolitai patīk ceļot un viņa vairakkārt bijusi Parīzē, bet kā trešais kuloniņš kalpoja mīlestības simbols, jo diētas speciālistei nekad neaptrūkstas mīlestības, kuru dāvāt saviem bērniem, draugiem un pārējai ģimenei.

Mākslinieces Ievas Bondares dēls Daniels izvēlējās dzeltenu amuletu, jo ārā pavasaris, mamma darbos izmanto daudz dzelteno krāsu, dzeltens simbolizē sauli, bet mamma ir kā saule, sekoja amulets, kurš simbolizē māmiņu, un, veidojot rokassprādzi mammai, nevar neizvēlēties šādu amluletu. Kā trešo un noslēdzošo piekariņu Daniels izvēlējās ģimenes koku, lai vai kur mamma arī būtu, viņai līdzi būtu ģimene, kaut simboliskā nozīmē.

Pēc aproču saņemšanas Ieva samīļoja savu dēlu, bet Lolita vedeklu, sekoja šampanieša baudīšana, uzkodas un runas par to, cik būtiski vienmēr atcerēties savu ģimeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu