Negaidīts pavērsiens «Troksnis Ringā» otrās nedēļas duelī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Orās nedēļas duelī televīzijas kanāla RīgaTV 24 mūzikas grupu šovā «Troksnis Ringā» sacentās grupas Pūķa gars pret The HiQ. Šajā duelī spēcīgāki izrādījās Pūķa gars, kuru visos trīs raundos žūrija novērtēja ar visaugstāko punktu skaitu. The HiQ uz skatuves izcēlās ar šarmu un enerģisko bundzinieci, taču trešajā raundā viņi skatītājus pārsteidza, atkāpjoties un paziņojot, ka uzvaru atdod grupai Pūķa gars!

«Troksnis Ringā» nākamais raidījums jau šo sestdien pulksten 22:00, kad savā starpā sacentīsies grupas MMD pret Audiokvartāls! Raidijumu tiešraidē iespējams skatīties televīzijas kanālā RīgaTV 24 vai klātienē Blaumaņa ielā 32 un atpūsties kopā ar mūziķiem pēc garās darba nedēļas! Par dzērieniem un jautru atmosfēru rūpēsies RīgaTV 24 kafejnīca On Air Cafe!

«Troksnis Ringā» ir muzikālās cīņas raidījums, kurā viena raidījuma ietvaros divas jaudīgas mākslinieku grupas trīs raundos cīnīās par uzvaru. Raunda uzvarētājam būs iespēja turpināt dalību raidījumā «Troksnis Ringā» un cīnīties par titulu «Skaļākā Latvijas grupa». Uzvarētājs tiks noskaidrots fināla cīņā 4.jūnijā. Raidījuma vadītājs - grupas «Omerta» mūziķis Eduards Beķeris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu