Gaidībās esošā Iveta Strautiņa-Ušakova atklāj, kā sācies romāns ar Nilu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Rīgas mēra Nila Ušakova un viņa jaunās sievas, Rīgas domes biroja vadītājas Ivetas Strautiņas-Ušakovas kāzas 19.novembrī bija vienas no apspriestākajām visā Latvijā. Intervijā žurnālam «Ieva» mēra kundze atklājusi, kā sācies abu dienesta romāns.

Vien pavasarī Rīgas mērs Nils Ušakovs izšķīrās no savas iepriekšējās sievas Jeļenas, un jau tad presē parādījās ziņas, ka gaidāmas precības ar biroja vadītāju. Iveta stāsta, ka tieši ziņas presē un sabiedrības izraisītās spekulācijas savā ziņā ir mudinājušas sākt attiecības.

«Tas bija grūdiens, lai paskatītos uz Nilu citām acīm. Kā notiek šis klikšķis, pateikt nevaru. Taču pēkšņi piefiksēju, ka uz šo cilvēku skatos citādi nekā līdz šim,» intervijā žurnālam «Ieva» stāsta Iveta, bilstot, ka pirmo soli spēris tieši Nils.

Strautiņa-Ušakova uzskata, ka attiecības pieder tikai diviem cilvēkiem. Viņa atklāja, ka ar Nilu apzināti nekad nav slēpuši abu attiecības, taču nav arī tās afišējuši.

«Uzskatu, ka kopš brīža, kad ieejam domē, attiecībām jābūt neitrālām, korektām, un arī tagad pēc kāzām nekas nav mainījies. Viens otram darbā neizrādām uzmanību, savas jūtas. Līdz ar to pirms kāzām par to netika runāts vispār.»

Pavasarī, kad līdz ar Rīgas mēra šķiršanos no iepriekšējās sievas Jeļenas parādījās baumas par nākamajām kāzām ar Ivetu, izskanēja runas arī par to, ka Strautiņa ir mazuļa gaidībās. Nav dūmu bez uguns - šobrīd Iveta šīs ziņas nenoliedz, taču arī nekomentē, jo vēlas pasargāt no uzmanības gan sevi, gan savu ģimeni. Pagaidām acīmredzamais fakts vēl ir mazliet noslēpjams, taču drīz vien būs pamanāms visiem.

Jau zināms, ka 19.novembra pēcpusdienā Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē salaulājās Rīgas mērs Nils Ušakovs un viņa biroja vadītāja Iveta Strautiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu