Noraida baumas, ka Džons Snovs «Troņu spēlē» izdzīvos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Fantāzijas seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktieri svētdien jaunās sezonas pirmizrādē noraidījuši baumas, ka skatītāju iemīļotais varonis Džons Snovs atgriezīsies seriālā. Pasākumā piedalījās «Game of Thrones» aktieri Emīlija Klārka, Meizija Viljamsa un Nikolajs Kosters-Valdavs, taču Snova lomas tēlotājs Kits Haringtons nebija ieradies.

Piektās sezonas pēdējā sērijā Snovs tika sadurts. Pagājušajā gadā telekanāls HBO publicēja sestās sezonas plakātu ar Snova asinīm notraipīto seju, kas pastiprināja baumas par varoņa iespējamo atgriešanos.

Sērija, kurā Snovs tika smagi savainots, sasniedza «Game of Thrones» līdz šim augstākos auditorijas rādītājus ASV - pie televizora ekrāniem to noskatījās apmēram 8,1 miljons cilvēku.

«Paklausieties, šim vīrietim krūtīs tika iedurti apmēram 25 naži. Cik daudz tērauda jābūt cilvēka ķermenī, lai viņu atzītu par mirušu? Viņš ir miris,» teica Davosa Sīvorta lomas tēlotājs Līems Kaningems.

«Tas ir ļoti skumji. Viņš ir prom,» sacīja aktieris Ivans Reons, kurš seriālā spēlē Remziju Boltonu. «Ļoti žēl. Viņš bija tik brīnišķīgs jauns vīrietis.»

Amerikāņu rakstnieka Džordža R.R.Mārtina (George R.R. Martin) grāmatu sērijas «A Song of Ice and Fire» («Dziesma par ledu un uguni») sestā daļa vēl nav iznākusi, tāpēc nav zināms, vai Snovs paliks dzīvs viņa romānos.

George R.R. Martin
George R.R. Martin Foto: REUTERS/Scanpix

Kosters-Valdavs sacīja, ka skatītājiem jaunajā sezonā tiks parādīta Snova nāve. «Būs interesanti, kad cilvēki uzzinās, kas notika, cik miris viņš patiesībā ir. Viņš ir miris. Miris, miris.»

«Tā ir taisnība, ko teikuši citi,» apstiprināja Klārka. «Viņš ir prom. Mēs redzējām viņu mirstam, mēs redzējām, kā tas notiek.»

«Game of Thrones» sestās sezonas izrādīšana sāksies 24. aprīlī televīzijas kanālā HBO.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu