Osama Bin Ladens bija iemīlējies Vitnijā Hjūstonē (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar šādu paziņojumu nākusi klajā dzejniece un rakstniece no Sudānas Kola Bufa. Viņa apgalvo, ka pirms 10 gadiem četrus mēnešus bijusi vismeklētākā terorista seksa verdzene.

Bin Ladens bija tik ļoti iemīlējies amerikāņu popzvaigznē, ka pat plānoja nogalināt viņas vīru dziedātāju Bobiju Braunu. "Osama man teica, ka Vitnija Hjūstone ir skaistākā sieviete, kādu viņš jebkad ir redzējis," savā autobiogrāfiskajā grāmatā "Pazudušās meitenes dienasgrāmata" raksta Kola Bufa.

"Viņš teica, ka ļoti vēlas iegūt Hjūstoni, lai gan mūzika, pēc bin Ladena domām, ir ļaunums, kādreiz aizbraukt uz Savienotajām Valstīm un satikties ar popmūzikas superzvaigzni. Osama gribēja dziedātājai uzdāvināt savrupmāju, kas atradās Hartumas pievārtē. Vitnijas Hjūstones dēļ viņš bija gatavs pārkāpt rasu noteikumus un padarīt viņu par vienu no savām sievām," stāsta grāmatas autore.

Pēc rakstnieces vārdiem, terorists nemitīgi runājis par populāro dziedātāju — cik viņa skaista, cik patīkami viņa smaida un ka Hjūstone ir īstena musulmane, kurai smadzenes izskalojusi amerikāņu kultūra un viņas vīrs Bobijs Brauns, kuru bin Ladens draudējis nogalināt.

37 gadus vecā Kola Bufa apgalvo, ka Osama bin Ladens ilgu laiku viņu turējis ieslodzītu kādā Marokas viesnīcā un regulāri izvarojis. Rakstniece bija spiesta izņemt no skolas Losandželosā savu dēlu, jo kāds bija izplatījis baumas, ka zēns ir slavenā terorista dēls. Bufa arī pastāstīja, ka "Al Qaeda" vadītājs lasījis ne tikai Korānu, bet arī žurnālus "Star" un "Playboy".

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu