«Precētie pret brīvajiem»: kaislīgi skūpsti, plikumi, kopīga vanna!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šovakar šovā «Precētie pret brīvajiem» 2. sērijā divu bērnu māte Līga, kura grib sev atrast vīru nedēļas laikā. Izskatīga sieviete, kura vairākkārt dzīvē ir vīlusies un nevēlas vairs neko gaidīt, tāpēc metas dullā izaicinājumā.

Randiņā Kārlis galdā ceļ picu; tas Līgai nebūt nešķiet ideālais randiņš, tomēr Kārļa bārda un šarms nostrādā un Kristīne lūdz bildinājumu. Tas notiek, bet, lai noticētu, Līga lūdz viņu apskaut, lai pārbaudītu, vai Kārlis nenobīsies. Kārlis šo pārbaudījumu iztur ar trīcošām rokām. Randiņā viņš bija puisis vārdā Kārlis, jo vārdu bija mainījis. Īstenībā Kārlis ir sitaminstrumentālists Elvijs Endelis. Vārdu mainīja, lai vairāk jauktu galvu meitenei.

Foto: publicitātes

Randiņā ar Dmitriju vadību uzņemas puisis, un jau pēc trim minūtēm abi ir 300 metru augstumā virs Rīgas un, protams,

tik romantiskā atmosfērā ilgi nav jāgaida arī pirmais skūpsts.

Līga, nolaižoties uz zemes, joprojām ir kā septītajās debesīs. Randiņš lidmašīnu angārā Līgai šķiet nevainojams, jo pretim taču sēž Dmitrijs! Sieva Dmitrijam pirmo reizi desmit kopdzīves gadu laikā dod stundu laika visam, ko vien Dmitrijs vēlas, un nebūšot pārmetumu. Dmitrijs nepakautrējas Līgu sabučot un vairākkārt mīļot. Līga ir ekstāzē.

Līga pirms randiņa ar Robertu saprot, ka atpakaļceļa nav. Randiņš sākas divdomīgi, jo Roberta pasniegtie suši gabaliņi ir pārāk lieli un cieti, sojas mērces paciņas būtu jāprot attaisīt brīvam vīrietim, bet Robertam tas sagādā grūtības.

Pēc neveiklās suši ēšanas Līga aicina Robertu uz kopīgu vannu. Protams, kur vanna, tur plikumi.

Līga jūtas pārliecināta, ka Roberts ir brīvs, bet viņš nebūt neesot viņai piemērots.

Fināla randiņā Līga lūdz visus vēlreiz pierādīt, ka vīrieši ir brīvi; kamēr Kārlis ir visrunātīgākais un pārliecinātākais, Dmitrijs izmanto sievas dāvāto stundu brīvības un metas Līgu celt gaisā un mīļot. Roberts saglabā savu kautrīgumu, bet tik un tā Līga izvēlas viņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu