Princis Harijs draiskojas (43)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas karaliskās ģimenes nerātnais dēls — princis Harijs nesen izpelnījās laikraksta "The Sun" titulu — Lielbritānijas lielākais dižciltīgais pleibojs.

Kā uzskata izdevuma veidotāji, daudzas miglainās Albionas meitenes labprāt pasēdētu ar princi Hariju pie alus kausa, lai gan visai nesen jaunekli uzskatīja par memesdēliņu.

Pirms kāda laika princi pieķēra kazino, taču šoreiz paparaci jaunekli pamanīja kopā ar 27 gadus vecu, simpātisku blondīni — Natāliju Pinkhemu, kad zilo asiņu mantinieks glāstījis viņas krūtis. Paparaci šāda laime uzsmaidīja Londonas populārajā naktsklubā "Boujis", kur parasti izklaidējas karaliskās ģimenes atvases. Tomēr Harijam izklaides vakarā ar vienu meiteni bijis par maz — paparaci ieguva fotogrāfiju, kurā redzams, kā Harijs skūpstās ar kādu citu meiteni, kas nebija ne viņa draudzene Čelsija Deivisa, ne arī Natālija Pinkhema.

Kāds no kluba apmeklētājiem pastāstīja: "Harijs gandrīz visu nakti dzēra un lieliski pavadīja laiku kopā ar Natāliju, viņš neizlaida viņu no rokām un skūpstīja viņas seju. Kādā mirklī princis meiteni apskāva un labi saņēma viņas krūtis. Viņa bija pārsteigta, taču, kā izskatījās, nebūt neiebilda, jo ne katru dienu tām pieskaras princis. Tagad viņam būs problēmas ar Čelsiju." Pēc šīs publikācijas Harijam nāksies skaidroties ar Čelsiju, kas tajā mirklī, kad tika iegūtas šīs fotogrāfijas, neatradās Apvienotajā Karalistē.

27 gadus vecā Natālija un Harijs jau sen ir pazīstami. Iepriekš viņa bija kriketa spēlmaņa Kevina Pitersena draudzene, un arī ragbija spēlētāja Meta Dousona draudzene. Harijs gan te nebija ieradies viens, ar viņu kopā bija brālis — princis Viljams, kas gan uzvedies pieklājīgi — tikai sarunājies ar kādu meiteni, ziņo "The Sun"

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu