Jānis Bukums prezentē jauno albumu «Ugunslietus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Mickēvičs

Rokmūziķis Jānis Bukums slavenību un daudzo atbalstītāju lokā skaļi nosvinējis jaunā albuma «Ugunslietus» prezentāciju klubā «9. vilnis». Jāni sveikt ieradās kupls viesu skaits, kuri pasākumu atzīmēja pie bagātīgi klātiem galdiem skaļā, līksmā un nepiespiestā atmosfērā.

Prezentācijā jaunā albuma dziesmas novērtēja aktieri Ivars Kalniņš un Varis Vētra, radio personība Andris Freidenfelds, mūziķis Aigars Grāvers (Jumprava), režisore Aija Strazdiņa, Mārtiņš Burkevics (The Hobos), Raimonds Lagimovs (Inokentijs Mārpls), dziedātāja Lolita Novikova ar meitu, bundzinieks Gundars Lintiņš, mūziķi Normunds Jakušonoks un Daiga Petkeviča, festivāla «Bildes» dvēsele Tija Auziņa, mūziķis Armands Alksnis, žurnālisti Daiga Mazvērsīte un Evija Kalnbērza, žurnālisti Arnis Terzens un Juris Vaidakovs, kolēģi no «La Luna Cabaret», viskija vēstnieks Ansis Ancovs, albuma «Ugunslietus» skaņu inženieris Tālis Timrots, albuma noformējuma māksliniece Mairita Timrote, kā arī dziedātāja Diāna Lasinska - albuma «Ugunslietus» angliskās versijas tekstu autore un daudzi citi.

Foto: Jānis Mickēvičs

Jānis Bukums prezentācijas koncertā izpildīja visas 11 dziesmas no jaunā albuma, kuru pats dēvē par labāko savā karjerā.

Jaunā albuma «Ugunslietus» prezentācijas koncerti:

• 8. aprīlī - klubs «Jelgavas Krekli» (Jelgava),

• 15. aprīlī – klubs «Četri Balti Krekli» (Rīga),

• 16. aprīlī – «Nabaklab» (Rīga),

• 29.aprīlī – «Karakums» – unplugged (Rīga),

• 6. maijā – «Fontaine Palace» (Liepāja),

• 14. maijā – «Rockiklubi» (Valga),

• 20. maijā «Melnā Piektdiena» (Rīga).

Jaunais grupas «Jānis Bukums» albums «Ugunslietus» no 7. aprīļa ir nopērkams mūzikas tirdzniecības vietās, izplatītājs «Pasadena Group Promotion». Albuma digitālais formāts ir pieejams lielākajos internetveikalos: iTunes, Spotify, Deezer u.c.

www.janisbukums.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu