"People's Choice" dominē "Krēslas" trešā filma "Aptumsums" (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otrdien paziņoto "People's Choice" balvas kandidātu vidū dominē franšīzes "Twilight" ("Krēsla") trešā filma "The Twilight Saga: Eclipse" ("Aptumsums") un tās zvaigznes Kristena Stjuarte, Roberts Petinsons un Teilors Lotners.

Apbalvošanas ceremonijā tiks godinātas arī populārākās mūzikas un televīzijas zvaigznes. Piecās kategorijās nominēts muzikālais seriāls "Glee" ("Radīti skatuvei") un tā veidotāju komanda, kandidātu vidū ir arī dziedātāja Keitija Perija, reperis Eminems un ekscentriskā Lēdija Gāga (Lady Gaga).

Kandidātus izvirzīja 35 miljoni ASV balsotāju. "People's Choice" balvu pasniegšanas ceremonija, kuru vadīs R&B dziedātāja "Karaliene" Latifa, norisināsies 5.janvārī Losandželosā un tiks pārraidīta tiešraidē.

"The Twilight Saga: Eclipse" ("Aptumsums") par iemīļotākās filmas titulu cīnīsies ar Tima Bērtona filmu "Alice in Wonderland" ("Alise Brīnumzemē"), spriedzes filmu "Inception" ("Pirmsākums"), kinolenti "Iron Man 2" ("Dzelzs vīrs 2") un animācijas filmu "Toy Story 3" ("Rotaļlietu stāsts 3").

Petinsons, Stjuarte un Lotners visi tika izvirzīti iemīļotākā aktiera un aktrises, kā arī labākās aktieru komandas kandidatūrai. Savukārt kategorijā kino zvaigznēm, kas vēl nav sasniegušas 25 gadu vecumu, Petinsons un Stjuarte sacentīsies ar Venesu Hadžinsu, Zaku Efronu, kā arī "Harija Potera" filmu aktrisi Emmu Vatsoni.

Kinolentes "Salt" ("Solta") zvaigzne Andželina Džolija
Kinolentes "Salt" ("Solta") zvaigzne Andželina Džolija Foto: AFP/LETA

Kinolentes "Salt" ("Solta") zvaigzne Andželina Džolija ir vienīgā sieviete, kas kandidē uz balvu nominācijā "mīļākais asa sižeta filmas aktieris", savukārt pati filma izvirzīta kategorijā "mīļākā asa sižeta filma".

Deivida Finčera filma "The Social Network", kurā ekranizēts sociālā tīkla "Facebook" tapšanas stāsts, tika izvirzīta tikai vienā nominācijā un sacentīsies par mīļākās drāmas titulu.

Mīļākās televīzijas drāmas vai komēdijas kandidātu vidū ir populārie un skatītāju vidū jau iemīļotie seriāli "Gossip Girl" ("Intrigante"), "The Vampire Diaries" ("Vampīru dienasgrāmatas"), "Grey's Anatomy" ("Grejas anatomija"), "How I Met Your Mother" ("Kā es satiku tavu māti") un "Two and a Half Men" ("Divi ar pusi vīri").

Iemīļotāko televīzijas komēdijas aktiera un aktrises nominācijām izvirzītas seriāla "Glee" ("Radīti skatuvei") zvaigznes Džeina Linča un Metjū Morisons.

"People's Choice" balvas ir vienīgais ASV izklaides industrijas apbalvojums, kura saņēmējus nosaka skatītāju balsojums interneta vietnē "www.PeoplesChoice.com". Balsojums vairākumā kategoriju noslēgsies 7.decembrī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu