Didžus: «Mīlestībai pret dzīvnieku nav nekāda sakara ar to, ir viņš modē vai nav!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Leļļu teātra aktrise Santa Didžus pirms pāris dienām piedalījās speciāli veidotajā akcijā, kur slavenības, lēkājot pa batutiem, atklāja akciju, kurā ikviens var iesaistīties un ziedot naudu Juglas dzīvnieku patversmei. Sievietei dzīvnieki ir tuvi, un tāpēc viņu īpaši uzrunāja akcija.

Santa stāsta, ka piedalīties akcijā ir patīkami, jo viņa izdara uzreiz divas labas lietas. Pirmkārt, tu radi savam ķermenim fizisko slodzi, bet otrkārt, tā ir iespēja ziedot dzīvniekiem, kuriem tas patiesi ir nepieciešams.

Foto: Nauris Garkaklis

«Priecājos, ka no manis šajā akcijā netiek vienkārši prasīts, ka saņemu ko pretī, ieguvu labu iespēju izmēģināt vēl vienu sporta veidu un pie reizes izdarīt ko reāli labu, nevis vienkārši pievienoties sauklim – nāk gaišais laiks, būsim labi,» ironizē Santa.

Brīvajā laikā Santa labprāt apmeklē jogas nodarbības, ko pat īsti neuzskata par sporta veidu, bet drīzāk dzīvesveidu. Santa priecājas, ka, nodarbojoties ar jogu, katrs dara tik, cik var izdarīt, un tad arī pats redz, cik spēcīgs vai nevarīgs ir viņa ķermenis.

Aktrise atbalsta dzīvnieku ņemšanu no patversmēm, jo nav īsti pārliecināta, ka visu sugas kaķu un suņu pirkšana nav vienkārši modes lieta; tai nav nekāda sakara ar mīlestību.

Foto: Nauris Garkaklis

«Mīlestībai pret dzīvnieku, nav nekāda sakara ar to, ir viņš šobrīd modē vai nav. Ja gribi kādu mīlēt, tu mīli neatkarīgi no tā kāds viņš ir, jo galvenais ir process, ka mīli,» aizdomājas Santa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu