Madonas pilsētas svētkos Raimonda Paula koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Madonas pilsētas svētki šogad tiks svinēti jūnija sākumā - no 1. līdz 5. jūnijam. Svētki sāksies ar lielo Dziesmu dienu, kurā piedalīsies teju 900 dalībnieku, beidzot ar Maestro Raimonda Paula lielkoncertu. Atšķirībā no citiem gadiem šogad teju visas lielākās aktivitātes notiks Saieta laukumā, kas spēju veiksmīgi uzņemt lielus pasākumus pierādījis, piemēram, LMT Gaisa balonu festivāla laikā, kurš pirms vairākiem gadiem norisinājās Madonā.

Madonas pilsētas svētki tiks atklāti trešdien, 1. jūnijā, Saieta laukumā plkst.18 ar vērienīgu koru koncertu «Dziesmu diena Madonā» - Latvijas pirmajiem skolēnu dziedāšanas svētkiem 150. Kā jau minēts, tajā piedalīsies teju 900 dalībnieki no visas Latvijas, tostarp arī orķestri. Savukārt pēc koncerta turpat notiks danču vakars ar folkgrupu «Rikši».

Ceturtdien, 2. jūnijā, pilsētā gaidāmās kristīgās aktivitātes. Plkst. 11 Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja izstāžu zālēs notiks lekcija un diskusija «Garīgās vērtības sabiedrībā», uz kuru aicināts ikviens. Tajā piedalīsies Romas Katoļu Baznīcas Rīgas arhibīskaps-metropolīts Zbigņevs Stankevičs un citi garīgās un akadēmiskās jomas pārstāvji.

Vakarpusē plkst.18 Saieta laukumā notiks Madonas Romas katoļu baznīcas svētgleznas «Vissvētākā Jaunava Marija – Kristīgo Palīdzība» kronēšanas Sv. Mise (ar iestiprināšanas sakramentu), kuru vadīs arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs.

Jau tagad iespējams piedalīties dažādos kristīgās pasaules pasākumos, kas veltīti Madonas 90. jubilejai.

Informācija pieejama www.madona.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu