«Bada spēles» turpināsies arī pēc tam, kad būs izsmelts grāmatās aprakstītais

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Filmu sērija «The Hunger Games» («Bada spēles») varētu turpināties arī pēc tam, kad būs izsmelta rakstnieces Sūzenas Kolinsas grāmatu triloģija, vēsta britu laikraksts «The Guardian»

Amerikāņu režisors Frānsiss Lorenss sacījis, ka filmu franšīze varētu turpināties ar jauniem sižetiem.

Kolinsas grāmatu triloģijā ietilpst darbi «Bada spēles», «Catching Fire» («Spēle ar uguni») un «Mockingjay» («Zobgaļsīlis»). Tā tiks ekranizēta četrās kinolentēs, no kurām līdz šim iznākušas trīs. Visas sērijas filmas var lepoties ar labiem kases ieņēmumu rezultātiem kā ASV, tā arī ārvalstīs.

«Visi par to domā un runā,» Lorenss teica intervijā televīzijas kanālam MTV. «Man šķiet, ka tas jādara ļoti uzmanīgi. Jo stāsts ir lielisks tieši tāpēc, ka parāda kara sekas, un tā centrā jābūt tik brīnišķīgam varonim kā Katnisa.»

«Jābūt pilnīgai pārliecībai, ka ir pasakāms kas jauns. Ir jāievieš jauni varoņi, kuri ir tikpat aizraujoši kā Katnisa. Tas noteikti nebūs viegli, taču, manuprāt, visi par to domā. Visiem patīk «Bada spēļu» pasaule un tajā paustās idejas,» viņš uzskata.

Pēdējos gados kinostudijas izmantojušas katru iespēju, lai gūtu lielākus ieņēmumus no veiksmīgākajām filmu franšīzēm. Šogad noslēgsies jaunzēlandiešu režisora Pītera Džeksona vērienīgā triloģija «The Hobbit» («Hobits»), kas ir fantāzijas filmu sērijas «The Lord of the Rings» («Gredzenu pavēlnieks») priekšstāsts.

Savukārt britu rakstniece Dž.K.Roulinga patlaban strādā pie filmas «Fantastic Beasts and Where to Find Them», kas būs pirmā no «Harry Potter» («Harijs Poters») franšīzes atvasinātajām kinolentēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu