Švarcenegers un Stallone spēlēs vienā filmā (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Kalifornijas štata gubernators un bijusī kinozvaigzne Arnolds Švarcenegers pirmo reizi spēlēs vienā filmā kopā ar citu asa sižeta kino zvaigzni - Silvestru Stalloni. Abi kādreizējie sāncenši filmēsies Bolivudas filmā "Incredible Love" ("Neiespējamā mīla"), raksta "The Times".

Filmā galvenās lomas atveido Bolivudas zvaigznes, bet indiešu producenti pirmo reizi filmēs ASV, studijas "Universal Studios" paviljonos. Abas amerikāņu zvaigznes filmā atveidos pašas sevi.

Filmā tiks stāstīts par kādu kaskadieri, kas cenšas iekarot Holivudu. Tomēr, neskatoties uz veiksmi kino un karjerā, Amerikā viņam neizdodas atrast dzīves mīlestību. Galvenās lomas filmā atveidos Bolivudas zvaigznes Akšajs Kumars un Karina Kapura. Filmas "Incredible Love" budžets būs lielākais visā Bolivudas kino industrijas vēsturē - 22 miljoni ASV dolāru.

Bolivudas filmu producents Šadžids Nadjadvala uzskata, ka Švarcenegera un Stallones piekrišana piedalīties Bolivudas filmā apliecina Indijas kino industrijas attīstības tempus un Bolivudas vēlmi sadarboties ar Holivudas kinostudijām, kurām pēdējā laikā nākas samazināt ražošanas izmaksas.

Nadjadvalas paziņojums sekoja tūlīt pēc tam, kad Bombejas miljardieris, pasaules sestais bagātākais cilvēks Anils Ambani, noslēdza 500 miljonus ASV dolāru vērtu darījumu, kas Stīvena Spīlberga kinostudiju "Dreamworks" padarīs par neatkarīgu filmu studiju. Ambani šā gada Kannu festivālā paziņoja, ka viņa kompānija "Reliance Big Entertainment" noslēgusi arī sadarbības līgumus ar tādiem Holivudas aktieriem, režisoriem un producentiem kā Toms Henkss, Džordžs Klūnijs, Breds Pits un Nikolass Keidžs.

Indijas kino kritiķi uzskata, ka Holivudai varētu būt visai grūti iekarot indiešu kino industrijas tirgu atšķirībā no Bolivudas iespējām Amerikā. Tomēr viņi ir vienisprātis, ka Bolivuda nedrīkst ignorēt starptautisko tirgu un tai ir jāmainās, lai iekarotu pasauli.

Indijas kino industrija ir ienesīgākā pasaulē. Tajā nodarbināti vairāk nekā 2,5 miljoni cilvēku. Ik gadu Bolivudā tiek pārdoti vairāk nekā četri miljardi kinobiļešu, bet kino ražošanā ik gadu tiek ieguldīti vairāk nekā 1,4 miljardi ASV dolāru. Indijas kino eksports pieaug ik gadu. Indiešu kino zvaigznes reklamē simtiem starptautisko zīmolu, tajā skaitā "Coca-Cola", "Pepsi", "L''Oreal". Slavenāko indiešu kinozvaigžņu vidū ir Šahs Ruhs Hans, Rani Mukherji, Aišvarja Rai, Amitabs Bačans un Akshajs Kumars.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu