Ozols Latvijas hiphopa vēsturē izdos pirmo vinila albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju hiphopa izpildītājs Ģirts Rozentāls jeb Ozols savu dziesmu albumu «Atpakaļ nākotnē» izdos arī vinila platē, līdz ar to tas būs Latvijas hiphopa vēsturē pirmais vinilā izdotais albums, informēja preses pārstāve Inese Grīnberga. «Atpakaļ nākotnē» vinila plates prezentācija notiks 9. aprīlī bārā «Nemiers», Aristīda Briāna ielā 9a. Albuma «Atpakaļ nākotnē» vinila izdevumam unikālu 3D dizaina vāka atvērumu radījis mākslinieks «Tron».

Iepriekš vinilā izdoti tikai singli - Roberta Gobziņa singls «Aka Aka» 1990. gadā un 2003. gadā izdotais singls «Aka Hip Aka Hop».

«Atpakaļ nākotnē» vinila izdevumā būs iekļauta arī līdz šim vēl nedzirdēta un nekur iepriekš nepublicēta dziesma «Nāves apskāvienos».

Vinila plates prezentācijas pasākuma koncerts sāksies plkst.21. Ieeja bez maksas tiem, kas iegādājušies vinila plates iepriekšpārdošanā «atpakalnakotne.lv» vai uz vietas pasākumā. Prezentācijā paredzēta Ozola un bungmašīnu virtuoza Riharda Fedotova jeb «Rick Feds» uzstāšanās. Uz skatuves kāps arī īpašie viesi.

Jau ziņots, ka pavasarī Ozols devās «Atpakaļ nākotnē» koncerttūrē, kuras programmā iekļautas īpašas albuma dziesmu aranžijas, kā arī populārākie singli no iepriekšējiem albumiem jaunās skaņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu