Elizabete Hērlija gatava iziet pie vīra (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu aktrise un modele Elizabete Hērlija intervijā žurnālam Vanity Fair atzinusi, ka viņas laulības ar indiešu miljonāru Arunu Najaru nav aiz kalniem, turklāt pāris nopietni apsverot iespēju par šīs jaundibināmās ģimenes pieaugumu.

Vēl pirms pāris nedēļām E. Hērlija noliedza baumas par gaidāmajām kāzām, kuras bija publicējis britu tabloīds Daily Mirror. "Tā nav taisnība. Tie ir izdomājumi, izdomājumi. Es atrodos savās lauku mājās, ap tām riņķo aptuveni 50 helikopteru, bet vienīgais, ar ko es nodarbojos, ir cāļu barošana un puķu laistīšana," 41 gadu vecā modele sacījusi vēl pirms pusotras nedēļas.

Taču šonedēļ viņa atzinusi, ka baumas ir patiesas, vienīgi nav vēlējusies atklāt kāzu datumu. "Taču tas būs ļoti drīz. Un mēs pat domājam par bērnu," sacījusi modele. Britu prese baumo, ka laulības varētu notikt septembrī Glosteršīrā, kur pāris kilometru no modeles nekustamā īpašuma atrodas grezna 17. gadsimta savrupmāja. Plānota arī otra ceremonija, kas notiks A. Najara dzimtajā Indijā.

Jāatgādina, ka E. Hērlija, kas savulaik bija Estee Lauder reklāmas seja, bet pēdējos gadus reklamē Jordache Jeans, līdz šim nav bijusi precējusies, kaut gan 13 gadus nodzīvoja kopā ar Holivudas zvaigzni Hjū Grāntu. Pēc regulāriem strīdiem viņi pašķīrās 2000. gadā. Divus gadus vēlāk E. Hērlija pēc īsa romāna ar amerikāņu kinoproducentu Stīvu Bingu dzemdēja dēlu Demianu. Interesanti, ka dēls visu laiku dzīvojis kopā ar māti, jo

S. Bings pirms DNS analīžu veikšanas pat nevēlējās atzīt, ka ir tēvs. Kā stāstījusi pati modele, Demians ātri atradis kopīgu valodu ar viņas pašreizējo izredzēto un kādas nesenas fotosesijas laikā E. Hērlija pat atstājusi dēlu A. Najara uzraudzībā un viņi abi kopā lieliski pavadījuši laiku Santropē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu