Perisa Hiltone: tievas sievietes ir briesmīgas (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grūstiņu apmeklētāja un tagad arī „dziedātāja” Perisa Hiltone ir pārliecināta, ka pārlieku tievas sievietes izskatās atbaidoši. Daudzi fani gan apgalvo, ka Hiltones izteikumi vairāk saistīti ar viņas bijušās labākās draudzenes Nikolas Ričijas diētas panākumiem.

„Daudzas sievietes ir pārāk tievas. Man gan patīk labi paēst,” izteicās Hiltone savā jaunā albuma prezentācijā. „Es domāju, ka tās sievietes, kuras sevi līdz neprātam novājina, izskatās briesmīgi.”

Grūti neievērot, ka pati Perisa nav diez ko apaļa, tāpēc nebūtu arī brīnums, ja viņa šad tad uzēd hamburgeru un pēc tam nedēļu pārtiek no ūdens. Bet kādēļ nedaudz neuzpucēt savu reitingu?

Slaveno viesnīcu „Hilton Hotel” magnāta Konrāda Hiltona mazmazmeitiņa izteica arī savas domas par bagātnieku bērniņiem, kuri vienmēr prasa naudu no vecākiem.

„Daudzi no maniem draugiem joprojām nestrādā un visu prasa no vecākiem. Es neesmu prasījusi naudu no vecākiem kopš 18. dzimšanas dienas. Es spēju pati par sevi parūpēties. Ir patīkami apzināties, ka tu neesi atkarīga no vīrieša, vecākiem vai vēl no kāda cita,” stāstīja Hiltone.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu