Rādīs Rīgā filmēto Holivudas filmu (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Irēnas Sendleres drosmīgā sirds", ASV televīzijas filmu, ko pagājušajā rudenī uzņēma Rīgā, ceturtdien, 1.oktobrī demonstrēs Rīgas Kongresu namā TVNET informēja ASV vēstniecība Rīgā, Preses un kultūras nodaļā.

Šī televīzijas filma ir par jaunu poļu sievieti, kura Otrā Pasaules kara laikā izglāba tūkstošiem ebreju bērnu dzīvības. Šogad Mātes dienā filma tika demonstrēta televīzijā Amerikas Savienotajās Valstīs. Tā ir viena no pirmajām šāda mēroga ASV filmām, kas uzņemta Latvijā.

Filmā "Irēnas Sendleres drosmīgā sirds" galvenās lomas atveido divas ASV Kinoakadēmijas balvas saņēmējas - Anna Pakvina un Mārsija Geja Hārdena. Scenāriju, kas balstīts uz Annas Mieszkovskas grāmatas "Holokausta bērnu māte - Irēnas Sendleres stāsts" motīviem, režisējis Džons Kents Harisons un producējis Brents Šīlds un Džefs Mousts.

Filmas demonstrēšanā Latvijā klāt būs režisors Džons Kents Harisons un producents Džefs Mousts, kā arī citi prominenti viesi.

Filmas demonstrēšana: 01.10., plkst. 18:30

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu