"Dejo nost!" pamet Sandra Caune un Gints Dancītis (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Aizritējusi jau trešā nedēļā TV3 pozitīvo emociju un tievēšanas šovā "Dejo nost!". Šonedēļ šovu nācās atstāt Sandrai Caunei un Gintam Dancītim.

Šīs nedēļas tēma - jautrie piecdesmitie un sešdesmitie gadi.

"Dejo nost!" dalībnieki atgriezās laikā, kad Krišjāņa Valdemāra iela saucās Gorkija iela, bet Brīvības iela vēl bija Ļeņina iela un cilvēki uz katra stūra dejoja rokenrolu, tvistu vai bugi-vugi.

Pāri demonstrēja ļoti pozitīvus un krāšņus priekšnesumus. Ar katru šovu dalībnieku priekšnesumus aizvien bargāk vērtē žūrija, kurā šoreiz piedalījās horeogrāfe Olga Žitluhina, deju studijas "7" vadītāja Agita Mironova un spēkavīrs Raivis Vidzis.

Tā nu sanācis, ka šonedēļ šovu nācās atstāt Sandrai Caunei un Gintam Dancītim, kuri skatītājus priecēja ar ļoti krāšņiem priekšnesumiem.
Foto: TV3

Lai dažādības vairāk, ik nedēļu dalībniekiem būs jāapgūst jauna deja – salsa, afro džezs, funky džezs, tvists, bugi, šeiks un citas.

Kā jau tika rakstīts, lai tiktu pie laimesta, ir jādejo un jātievē! Lai tas izdotos, dalībnieki ik nedēļu vaiga sviedros nodosies deju mēģinājumiem, apmeklēs trenažieru zāli, kā arī būs stingrā ārstu un dietologu uzraudzībā. Sestdienas vakarā TV3 ekrānā katrs pāris skatītājiem sniegs pirms tam sarūpēto deju, kuru vērtēs žūrija trīs cilvēku sastāvā, vērtējot to ar atzīmi no 1 līdz 10.

Rezultātu ietekmēs arī cipars, kas liecinās par nedēļas laikā nomestajiem kilogramiem; summējot vidējo žūrijas vērtējumu un koeficientu nomestajiem kilogramiem, tiks noskaidrots, kuram ir nedēļas vājākais rezultāts.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu